Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeSteelSeries Rival 3 gaming miška br. žič/

SteelSeries Rival 3 gaming miška br. žič/

ID: 696776
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 7 ponudb od 59.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zasenčite konkurenco
Z enako vrhunsko tehnologijo kot naša profesionalna linija igralnih izdelkov, vključno z briljantno osvetlitvijo Prism, novim senzorjem, usmerjenim v zmogljivost, in neresničnimi ravnmi trajnosti je bil Rival 3 namenjen igranju iger.

TrueMoveCore senzor
Uživajte v resničnem sledenju 1 na 1 v lahkem senzorju, ki je bil zasnovan posebej za Rival 3. Z dosegom od 200 do 8.500 CPI (štetje na palec) lahko igrate z osupljivo natančnostjo, hitrostjo in doslednostjo.

Zgrajeno da traja
Z visokokakovostnim polimerom in enakimi 60 milijoni kliknih stikal kot naše najdražje miši je bila vsaka komponenta od začetka zasnovana s hiper trpežnimi materiali, ki naj bi trajali leta.

Lahka in ergonomska
Lahki materiali v ergonomski obliki pomagajo zmanjšati obremenitev rok in ramen ter zagotavljajo udobje brez napora za ure intenzivnega igranja.

Specifikacije:
Senzor: Jedro SteelSeries TrueMove
Tip senzorja: Optično
CPI: 200–8.500 v 100 prirastkih CPI
IPS300, na površinah SteelSeries QcK
Pospešek: 35G
Stopnja: 1000Hz 1 ms
Povezljivost: Brezžična

 

Zasenčite konkurenco Z enako vrhunsko tehnologijo kot naša profesionalna linija igralnih izdelkov, vključno z briljantno osvetlitvijo Prism, novim senzorjem, usmerjenim v zmogljivost, in neresničnimi ravnmi trajnosti je bil Rival 3 namenjen igranju iger. TrueMoveCore senzor Uživajte v resničnem sledenju 1 na 1 v lahkem senzorju, ki je bil zasnovan posebej za Rival 3. Z dosegom od 200 do 8.500 CPI (štetje na palec) lahko igrate z osupljivo natančnostjo, hitrostjo in doslednostjo. Zgrajeno da traja Z visokokakovostnim polimerom in enakimi 60 milijoni kliknih stikal kot naše najdražje miši je bila vsaka komponenta od začetka zasnovana s hiper trpežnimi materiali, ki naj bi trajali leta. Lahka in ergonomska Lahki materiali v ergonomski obliki pomagajo zmanjšati obremenitev rok in ramen ter zagotavljajo udobje brez napora za ure intenzivnega igranja. Specifikacije: Senzor: Jedro SteelSeries TrueMove Tip senzorja: Optično CPI: 200–8.500 v 100 prirastkih CPI IPS300, na površinah SteelSeries QcK Pospešek: 35G Stopnja: 1000Hz 1 ms Povezljivost: Brezžična
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Brezžična povezava
da
Namen uporabe
gaming
Polnilna baterija
da
Cached: Wed, 24 Apr 2024 13:19:52 GMT