Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCADORABO Ohišje, združljiv z Apple v kavi Brown - Zaščitni pokrov v zasnovi Flip z magnetnim zapiranjem

CADORABO Ohišje, združljiv z Apple v kavi Brown - Zaščitni pokrov v zasnovi Flip z magnetnim zapiranjem

ID: 20617682
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Eleganten ohišje v stilu Flip (lahko ga zložite navpično), ki vašemu mobilnemu telefonu ponuja odlično zadrževanje. Loputo lahko popolnoma zložite in ne ovira pogovora ali pisanja po telefonu.
  • Funkcija: Vse funkcije, gumbe in povezave lahko uporabite brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Primer mobilnega telefona Cadorabo v Flip Design, narejen iz strukturiranega imitacijskega usnja

Flip ohišje nudi zaščito in popolno zadrževanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Magnetno zapiranje naredi odpiranje in zapiranje zelo priročno.

močan material popolnoma ščiti pred praskami in poškodbami v primeru padcev. Moderni in edinstven videz naredi vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči.

+ sintetični usnje

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ FLIP dizajn omogoča udobno delovanje vašega mobilnega telefona in hkrati zagotavlja vsestransko zaščito

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Apple
Model naprave
Apple iPhone 14 Pro
Barva
rjava
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
83
Garancija v letih
0,5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:05:12 GMT