0

Košarica

Yamaha
637.49 EUR http://schema.org/LimitedAvailability
749,99 €
637,49 €
Prihranek 112,50 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 14.11 do 24.11.2019 oz. do prodaje zalog
Zadnji kosi v trgovinah!
Vas izdelek kljub temu zanima? Pokličite nas: 080 22 64
Pišite nam: [email protected]
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

RXA670 ČRNA YAMAHA


Vstopite v nov svet zvoka z Dolby Atmos in DTS:X


Yamaha vas popelje v nov svet zvoka, kjer se v momentu znajdete v izvrstni izkušnji večdimenzionalnega zvoka, ki vas ujame in zapolni prostor s svojo neverjetno bogatostjo in globino. Glasba, ljudje in objekti oživijo v dihjemajočih podrobnostih in potek dogodkov v natančni koreografiji vsepovsod okoli vas, da se počutite kot bi bili zares tam.


dualshock4

Predloge postavitve zvočnikov ustvarjenih prav za Dolby Atmos


Yamaha vam omogoča več postavitvenih vzorcev zvočnikov, ki podpirajo Dolby Atmos, s čimer si lahko ustvarite zvočno polje, ki je najbolj idealno za vas. Vsaka postavitev je lahko primerno ponovljena, vključno z tri-dimenzionalnim prostorom, ki ga ponujata Cinema DSP in Dolby Atmos.


dualshock4

AVENTAGE AV sprejemniki: namenjeni zagotavljanju najvišje ravni zvočne zmogljivosti


Linija Aventage visokokakovostnih AV sprejemnikov temelji na konceptu avdio dizajna, ki omogoča vrhunski zvok filmskih efektov in natančnost reprodukcije glasbenih virov. S strokovnim združevanjem tradicionalnih in naprednih tehnologij, vsakega faktorja, ki vpliva na kakovost zvoka, od materialov do delcev konstrukcije, zunanjosti, nižanja vibracij in preciznega uglaševanja zvoka, vse to za to, da dosežemo najbolj najboljšo možno avdio kvalitete. Končni rezultat je sposobnost vsakega Avetage modela, da ustvari najbolj subtilne podrobnosti visokodefiniranega zvoka, da lahko poslušalec uživa v zares visokorazredni izkušnji studijskega zvoka doma.


Anti Resonance tehnologija Wedge pomaga zagotavljati, da vibracije ne vplivajo na kakovost zvoka


Antirezonančna tehnologija Wedge pomaga zagotoviti, da vibracije ne vplivajo na kakovost zvoka. Wedge je peta nožica v središču naprave, ki omili vibracije napajalnega transformatorja in heat sinks, kot tudi vibracije, ki bi jih lahko povzročil zvok iz zvočnikov.


Napredne design feet povečujejo moč in odpornost proti vibracijam


FEET RX-A670 imajo novo zasnovano strukturo z visoko gostoto, ki uporablja dve različni vrsti notranjega rebra - ravna in ukrivljena - za izboljšanje moči in damping. Stabilnost vgradnje je izboljšana in chassis je razdeljeno, kar učinkovito odpravlja zunanje vibracije


dualshock4

Aluminijasta sprednja plošča ima vizualne in slušne prednosti


Vse AVETAGE komponente imajo enak gladek in čist dizajn z elegantno aluminijsto sprednjo pločo in vrhunsko obdelane gumbe. Aluminijasta sprednja plošča od enem tudi učinkovito ščiti občutljivo vezje v notranjosti pred zunanjim zvokom in električnimi sevanji svetlobe, ki jih generirajo flurescentna svetlova, video monitorji itd. To omogoča optimalno zovčno predstavo v najširšem spektru okolij


dualshock4

MusicCast


MusicCast je nova revolucionarna novost v povezovanju avdio sistemov v internetno omrežje. Omogoča povezavo več Yamahinih produktov skupaj ali ločeno v en celovit in kakovosten zvočniški sistem. Vse produkte upravljamo preko aplikacije, ki je hitra, enostavna za uporabo in intuitivna. Omrežimo lahko soundbar sistem za hišni kino, AV sprejemnik, mikro stolp ali Hi-Fi avdio komponento. Aplikacija nam omogoča pretakanje glasbe in povezovanje naprav med seboj in upravljanje na enem mestu. Enostavno MusicCast omogoča vse, kjerkoli za vsakogar.


BT

MusicCast razširi možnosti za zabavo


MusicCast uporablja visoko zmogljivo brezžično omrežje za zagotavljanje glasbe in avdio užitka. Digitalne glasbene vsebine se lahko s pametnega telefona, osebnega računalnika ali NAS-ja prenesejo na druge naprave MusicCast v vašem domu. Glasbo lahko tudi deli z zunanjimi napravami, kot je televizija ali Blu-ray Disc ™ predvajalnik, povezan z RX-V483. Avdio vsebino s pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov, povezanih s tehnologijo Bluetooth, lahko povezujete s napravami MusicCast v več prostorih.


Bt1

Bluetooth kompatibilen za brezžično predvajanje glasbe


Ta AV sprejemnik je opremljen z Bluetooth povezavo za enostavno brezžično predvajanje glasbe s telefona ali drugih naprav. Yamahina tehnologija "Compressed Music Enhancer" poskrbi, da je glasba živahna, živa in jasna ob pretakanju glasbe preko Bluetootha


dualshock4

4K Ultra HD popolna podpora z 4K / 60p, HDCP2.2, HDR Video vključno z Dolby Vision in Hybrid Log-Gamma in BT.2020 Pass-through


Ta AV sprejemnik v celoti podpira najnovejše HDMI standarde. Zahvaljujoč prenosu 4 tisoč video signala s hitrostjo 60 sličic na sekundo, lahko v celoti uživate v visoki ločljivosti video kakovosti 4 tisoč brez degradacije. Prav tako se drži standarda za zaščito avtorskih pravic HDCP2.2 za 4K video prenosa. Prav tako podpira HDR (High Dynamic Range) video, vključno z Dolby Vision in Hybrid Log-Gamma, ki zagotavlja neverjeten kontrast, gladek ton in bogate svetle barve. Poleg tega podpira širši barvni razpon prenosa BT.2020. Ta AV sprejemnik je združljiv tudi z 3D, Audio Return Channel in CEC za enostavno upravljanje.


Dolby Vision in Hybrid Log-Gamma bosta na voljo preko prihajajoče Firmware posodbitve


dualshock4

Wi-Fi vgrajen in brezžično neposredno združljiv za enostavno omrežje


Sposobnost za vgrajen wi-fi omogoča brezžično povezavo z vašim brezžičnim routerjem poenostavi povezovanje za uživanje v mrežnih avdio in glasbenih pretočnih storitvah. Če ni na voljo nobenega wi-fi usmerjevalnika vam Wireless Direct ne omogoča samo, da pretakate glasbo neposredno z vašega pametnega telefona ali tablice, temveč lahko tudi upravljate svoj sprejemnik z aplikacijo AV Controller.


dualshock4

Omrežne funkcije


Ta AV sprejemnik ponuja različne omrežne funkcije, ki vam omogočajo dostop do več virov in tudi izboljšanje delovanja. Sprejemnik lahko priključite v domače omrežje ali internet, uživate v Internetu Radio, Spotify *, Pandora® *, Tidal *, Deezer *, Qobuz *, JUKE * ali glasbi, shranjeni na NAS in domačem računalniku. Aplikacija AV Controller (iz trgovine iTunes® App Store ali Google Play) vam omogoča upravljanje različnih funkcij s telefonov / tabličnih računalnikov (iPod®, iPhone®, iPad® ali Android ™.)


dualshock4

Uživajte z Digital Radio from DAB / DAB+ Tuner


AB in izboljšana različica DAB + je Digital Audio Broadcasting, ki ponuja širok izbor radijskih postaj z visoko kakovostjo zvoka. Druge ugodnosti vključujejo samodejno prilagajanje razpoložljivih postaj s seznamom, ki ga lahko izbirate, in prikaz informacij, kot sta ime postaje in glasbeni žanr. RX-A670 vam omogoča prednastavitev 40 postaj DAB / DAB +.


dualshock4

AV Controller App za enostavno, priročno delovanje


Ta AV sprejemnik vam omogoča uporabo aplikacije Yamaha AV Controller, ki jo lahko prenesete iz trgovine iTunes App Store ali Google Play, da nadzorujete vklop / izklop vklopnega in izklopnega načina, izberete vhodne in DSP načine ter upravljate druge funkcije iz naprav iPhone ali Android. Uporabite lahko tudi kar 23 različnih jezikov in prilagodite vmesnik tako, da skrijete ikone, ki jih ne uporabljate in funkcije preimenovanja. Na voljo je tudi različica tabličnega računalnika


dualshock4

DSP nastavitev parametrov za enostavno in podrobno nastavitev


Ta AV sprejemnik je opremljen z različnimi zvočnimi programi, ki uporabljajo Yamahino originalno tehnologijo DSP. Omogočajo preprosto ustvarjanje zvočnih polj, kot so dejanska kinodvorana ali koncertne dvorane v vaši sobi, uživajte v naravnih stereoskopskih zvočnih področjih. Sedaj lahko uporabite aplikacijo AV Controller, da prilagodite parametre DSP na vaše želje, da se ujemajo z vrsto glasbe / filma ali razpoloženjem, ki ga želite doseči. Obstajata dva načina, Basic in Advanced, ki jih lahko izberete glede na vrsto prilagoditev, ki jih želite narediti


dualshock4

AirPlay omogoča pretakanje glasbe v AV sprejemnik


Ta AV sprejemnik podpira AirPlay, kar pomeni, da lahko sprejme brezžično glasbo iz iPod touch®, iPhone® ali iPad®, pa tudi iz iTunes na Mac ali PC. Tako lahko preprosto uživate v glasbi iz mobilnih naprav ali računalnika v sistemu za domači kino. Uporabite lahko metadata kot so naslov pesmi, ime izvajalca in album art * na zaslonu AV sprejemnika.


* Nekateri modeli ne podpirajo prikaza slik albuma.


dualshock4

Spotify povezava omogoča pretakanje na milijone skladb


Z aplikacijo Spotify na pametnem telefonu imate takojšen dostop do milijone skladb. Zdaj lahko te pesmi pretakate v sistem Yamaha s pomočjo programa Spotify Connect. Samo pritisnite play, da začnete predvajati glasbo. Še več, ko poslušate glasbo na pametnem telefonu zunaj in nato vstopite v prostor, se skladba takoj prenese v vaš AVR in s tem omogoča neprekinjeno uživanje v glasbi. Med poslušanjem glasbe lahko tudi prilagodite sezname predvajanja in sprejemate telefonske klice.


* Zahtevani sta aplikacija Spotify in premium račun. Obiščite spletno mesto spotify.com za več podrobnosti. Poskusite Spotify Premium brezplačno na vašem Yamaha Home Entertainment System za 30 dni.


* Dostopnost storitve Spotify je odvisna od regije.


dualshock4

Gapless združljivost predvajanja omogoča predvajanje brez prekinitve


Veliko živih in klasičnih albumov je večnih. Gapless predvajanje zagotavlja, da med zvočnimi datotekami ne obstajajo premori. To zagotavlja predvajanje brez prekinitev, tako kot mora biti.


*Združljiv s formati datotek WAV, FLAC in ALAC ter vnos iz USB / PC / NAS


dualshock4

Aplikacija za namestitev AV omogoča enostavnejšo namestitev sistema


AV Setup Guide je aplikacija, ki omogoča veliko lažje izvajanje nastavitve sprejemnika in vam prav tako pomaga pri kabelskih povezavah med AV sprejemnikom in izvornimi napravami. To vas vodi skozi različne nastavitve, kot so povezave zvočnikov, TV povezave in izvorne naprave ter dodeljevanje moči. Sistemske slike in dejanske slike AV sprejemnika vam pomagajo razumeti, kako narediti povezave med napravami, za veliko hitrejšo namestitev sistema. Na voljo je v več jezikih. Zasnovan za tablične računalnike iOS in Android.


dualshock4

YPAO Optimizacija zvoka za samodejno nastavitev zvočnikov


YPAO analizira prostorsko akustiko in prilagaja različne zvočne parametre za optimalen zvok v samo nekaj minutah. To je kot da bi profesionalni namestitveni program preverjal vaš sistem.


dualshock4

HD Audio z CINEMA DSP 3D in virtualna prisotnost zvočnikov


CINEMA DSP 3D zagotavlja široko, visoko in gosto zvočno polje. Dekodiranje oblike HD Audio formata vam omogoča, da uživate v HD Audio . Virtualni prisotnost zvočnika omogoča tridimenzionalni zvok brez dejanske uporabe zvočnikov.


dualshock4

Virtual Presence Speaker and Virtual Surround Back Speaker


Funkcija zvočnikov Virtual Presence omogoča uporabo v celoti in zvočnikov v središču in jih obdaja, da ustvari virtualnih prisotnost zvočnikov. Uživajte v zvoku CINEMA DSP 3D Mode tudi v okoljih, kjer je namestitev zvočnikov omejena. Poleg tega ima ta model tudi funkcijo Virtual Surround Back Speaker. Tudi brez uporabe prostorskih zadnjih zvočnikov lahko za sabo slišite naraven zvok.


dualshock4

Virtualni CINEMA FRONT omogoča virtualni 5-kanalni prostorski zvok z visoko kakovostjo in ločljivostjo


Tudi če ni mogoče namestiti zvočnikov zadaj položaja poslušanja, Virtual CINEMA DSP reproducira navidezni 5-kanalni zvok, ki je napolnjen z realizmom, s samo dvema prednjima zvočnika. Z Virtual CINEMA FRONT boste uživali v navideznem 5-kanalu zvoku z visoko kakovostjo in ločljivostjo, tako da namestite prostorske zvočnike na sprednji strani. Razvrstite zvočnike znotraj prostora, ob enem pa uživajte v visoko kakovostnem zvoku.


dualshock4

Extra Bass omogoča reprodukcijo bogatih nizkih tonov, tudi pri majhnih zvočnikih


Yamahina ekskluzivna tehnologija za izboljšanje nizkih razponov zagotavlja bogatejši bas, kot bi pričakovali glede na velikosti zvočnikov, hkrati pa lahko ohranjate dobro lokacijo in ravnovesje zvoka tudi s kompaktnimi prednjimi zvočniki. Ko se uporablja nizkotonski zvočnik, izboljša glasnost celotnega nizkega spektra sistema zvočnikov, ne samo prednjih zvočnikov, ampak tudi izboljša bass. Uživali boste v videu in glasbi z zvokom, ki ima izjemno moč in prisotnost


dualshock4

Subwoofer oprema za izboljšano zvočno sliko


Subwoofer oprema izboljša nizke frekvence tako, da se izogne prekrivanju z izhodom sprednjega zvočnika. Posledično je faza zvoka čistejša in bolj osredotočena, hkrati pa zagotavlja nemoten frekvenčni odziv. Ko se frekvenca nizkotonca prekriva v običajnih sistemih, se celoten zvok "potisne" proti globokotoncu. Subwoofer Trim poskrbi za to tako, da čisto oddaja nizke frekvence nizkotonca, s čimer stabilizira sprednjo fazo in hkrati zagotavlja uravnotežen izboljšan zvok nizkih tonov.


dualshock4

Način ECO zmanjša porabo energije za 20%


Yamahin nov ECO način zmanjša porabo energije za približno 20%. Lahko se nastavi z vrha GUI menija.


* V primerjavi s porabo energije, ko je način ECO izklopljen (mere Yamahe).


dualshock4

Izbira stanja pripravljenosti za samodejno


Samodejni vklop v stanju pripravljenosti omogoča varčevanje z energijo tako, da izklopite napajanje po 20 minutah, 2, 4, 8 ali 12 urah.


* V primerjavi s porabo energije, ko je način ECO izklopljen (mere Yamahe).

<

dualshock4

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

VRSTA ZVOKA prostorski
VRSTA RECEIVERJA 7.2 kanalni
MAKSIMALNA MOČ 1015 W
Barva črna
HDMI 1.4 IZHOD 1
HDMI 1.4 VHOD 4
KOMPOZITNI VHOD 3
KOMPOZITNI IZHOD 1
ANALOGNI AUDIO VHOD 4
OPTIČNI VHOD 1
KOAKSIALNI VHOD 2
IZHOD ZA NIZKOTONEC 2
IZHOD ZA SLUŠALKE 1
STANDARD ZVOKA Dolby TrueHD,DTS HD,DTS,Dolby ProLogic,Dolby Digital Surround
Daljinski upravljalnik da
INTERNETNI RADIO da
DAB SPREJEMNIK da
Brezžična povezava Wi-Fi,Bluetooth
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.
Da bo naš odnos z vami ostal zakonit in zaupanja vreden, hkrati pa, da boste imeli od sodelovanja z nami kar največ koristi, vas prosimo, da nam posredujete soglasje za naslednje možnosti obdelave vaših osebnih podatkov s klikom na priložena okenca.

S klikom na okence boste na enostaven način podali soglasje za vse spodaj navedene namene obdelave vaših osebnih podatkov.

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang d.o.o. na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Bang analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Bang, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.

S klikom na okence podate soglasje, da vam lahko družba Big Bang, d.o.o. posreduje na vaš elektronski naslov obvestila o aktualnih nagradnih igrah, v katerih lahko sodelujete.

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang za namen zagotavljanja optimalnih storitev in pošiljanja informacij v največji možni meri prilagojenih vašim interesom po pošti ali e-pošti (če ste navedli ta podatek) pošlje anketni vprašalnik s katerim boste lahko, če boste to želeli, ocenili ponudbo, blago in storitve družbe Big Bang oziroma vaše zadovoljstvo z njimi.

S klikom na okence podate soglasje, da družba Big Bang, d.o.o. vaš e-naslov posreduje Facebooku in Googlu ter vas o akcijskih ponudbah in pridobljenih ugodnostih obvešča preko vašega FB profila in vašega Google računa.

Podrobnosti si lahko ogledate na povezavi.

Spletni piškotki

Spletna stran www.bigbang.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Da

Klub Big Bang

Predstavljamo vam Klub Big Bang. Brezplačno se nam pridružite in začnite uživati v klubskih ugodnostih že danes.

Ali ste že registrirani na Bigbang.si?

Prijavite se v svoj račun.

PRIJAVA

Registrirajte se zdaj.

REGISTRACIJA