Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Kondenzacijski sušilni stroj D9864E s toplotno črpalko v energijskem razredu A+ in možnostjo sušenja do 9 kg perila. Ima posebno košaro za volnena oblačila in športne copate ter parno tehnologijo.

Kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko
Izjemna varčnost sušenja - kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko suši perilo pri nižji temperaturi kot običajni modeli, zato so oblačila bolje ohranjena. Je edini gospodinjski aparat, ki pri svojem delovanju uporablja hladilni in grelni del toplotne črpalke. Zaradi popolnega izkoristka le-te je poraba energije za kar 40 % nižja od porabe v energijskem razredu A.

TwinAir, učinkovito sušenje perila
Enakomerno posušeno perilo - kondenzacijske sušilne stroje s toplotno črpalko odlikuje edinstven sistem vpihavanja zraka v boben, ki pri dvosmernem vrtenju omogoča enakomerno intenziven dovod toplega suhega zraka skozi oba zračna kanala. Pot zraka se prilagaja smeri vrtenja bobna, zato je perilo ves čas podvrženo konstantni intenzivnosti sušenja. Zaradi enakomerne razporejenosti se med seboj ne zapleta, končni učinek sušenja je zato popoln.

Otroška zaščita
Vrat pralnega in sušilnega stroja med pranjem in sušenje ni mogoče odpreti. Za dodatno zagotavljanje varnosti radovednih prstov je mogoče stroj z enostavnim pritiskom na gumb ali kombinacijo gumbov (odvisno od modela) tudi zakleniti.

Učinki SoftSound - uporabniku prijazni zvočni signali
Poleg izjemne vizualne oblike, so Gorenjevi pralni stroji tudi zvokovno odlični. Privzeti zvočni signali in visoko kakovostni zvočniki dodatno pripomorejo k prijaznejši uporabniški izkušnji. Posebna skrb je namenjena tudi slišnosti premikanja programskega in funkcijskih gumbov, posodice za detergent ter vrat aparata.

SensorIQ - senzorska tehnologija
Vedno ravno prav suho perilo. Inteligentna tehnologija SensorIQ samodejno prilagaja proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila ter želeno stopnjo suhosti. Senzor vlažnosti čas sušenja prilagaja zaznani stopnji vlage v perilu. Ko to zazna, se sušilnik samodejno ustavi. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha.

Program Mix
Program Mix vam omogoča varno sušenje sorodnih raznobarvnih oblačil.

Edinstveno ravnanje vlaken s tehnologijo IonTech
Odlično zglajeno in osveženo perilo. Boljši sušilniki perila imajo vgrajen unikaten ionizator zraka, ki dodatno poskrbi za ravnanje vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem. Iz perila učinkovito odstrani neprijetne vonjave kot sta hrana ali tobak in ga osveži. Zaradi uporabe ionizatorja zraka je perilo še dodatno zmehčano.

AutoDrain - direktno opravljanje kondenza
Nič več ročnega praznjenja kondenzacijske posode. Če namesto odzračevalnega izberete kondenzacijski sušilnik perila, odprtina za odvod vlage iz prostora ni več potrebna. Pri tej vrsti sušilnika se vlaga v obliki vode zbira v posebni, skoraj 5-litrski kondenzacijski posodi, ki jo po končanem sušenju preprosto izpraznite. Če posodo za vodo z odvodno cevjo AutoDrain povežete z odtokom, ročno praznjenje posode ni več potrebno.

SteamTech – popolnost z manj likanja
Nova tehnologija nege bombažnega in mešanega perila s pomočjo pare SteamTech v veliki meri olajša likanje ali pa le-to sploh ni več potrebno. Perilo je zrahljano in praktično brez gub, kar je še posebej praktično pri programu sušenja srajc in bluz. Sušilnik s posebnim programom do 5 opranih srajc posuši v samo 20 minutah, na koncu še s pomočjo pare zgladi vse gube. Dodatna prednost brez predhodnega pranja je program osvežitve, ki omogoča odstranitev neprijetnih vonjav oz. zrahljanje oblačil, ki ste jih že nosili ali so bila dalj časa v omari.

Velik volumen in do 9 kg polnitev
Več posušenega perila naenkrat. Gorenjevi sušilniki s polnitvijo do 9 kg in eno večjih prostornin na trgu, 120 l, omogočajo optimalne možnosti sušenja večjih količin perila. Udobno vlaganje tudi večjih kosov perila kot so odeje, zavese, prevleke ali vzglavniki, omogoča kar 35 cm velika odprtina vrat. Širok kot odpiranja 180 stopinj ter LED osvetlitev bobna zagotavljata odlično preglednost in lažje praznjenje po končanem ciklu sušenja.

Posebna košara za volnena oblačila ali športne copate
V boben sušilnika lahko fiksno namestite posebno košaro za sušenje občutljivih volnenih tkanin. Pulover enostavno položite v košaro in na ta način med sušenjem ohranite mehkobo in rahlost volnene tkanine. Košara je uporabna tudi za sušenje športnih copat, saj preprečuje njihovo prevračanje po bobnu. Takšno sušenje je tudi občutno hitrejše od sušenja na zraku.

Ostale lastnosti:
- LCD prikazovalnik
- Servisna diagnostika
- Personalizirane nastavitve za vse programe
- Program Volna
- Enostavno likanje
- Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja
- Osvetlitev bobna z LED lučko
- Reverzibilno gibanje bobna
- Senzor vlažnosti
- Vakuumske noge
- Samodejni izklop delovanja pri odprtih vratih
- Signal za polno posodo kondenzata

OGLED MULTIMEDIJSKE VSEBINE


Podatkovna kartica sušilnega stroja Gorenje D9864E.
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Energijski razred A+
Zmogljivost sušenja 9 KG
Vrsta sušilnega stroja kondenzacijski
Toplotna črpalka da
Letna poraba električne energije 262 KWH
poraba el.en. na cikel sušenja 2,6 KWH
čas trajanja sušenja za cikel 210
Razred kondenzacijske učinkov. B
Glasnost delovanja 65 DB
Način sušenja senzorsko
Način polnjenja polnjenje spredaj
Upravljanje elektronsko
Zamik vklopa da
Kondenzacijska posoda zgoraj
Širina 60 CM
Višina 85 CM
Globina 60 CM
Barva bela
Garancija 5 let
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.