VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereDodatkiTorbica za umivanje - Žajbeljna barva

Torbica za umivanje - Žajbeljna barva

ID: 20613810
129,32 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Torbica za umivanje - Žajbeljna barva

 

Pri oblikovanju naše klasične torbice za toaletne potrebščine, smo si prizadevali ustvariti torbico, ki bi imela popolno ravnovesje med elegantno preprostostjo in premišljeno funkcionalnostjo.

Zaradi uporabe vzdržljivih, vremensko odpornih in enostavno čistih materialov, ki odbijajo vodo in madeže, lahko torbico za toaletne potrebščine uporabljate brez skrbi, saj bo še vedno izgledala bleščeče čista leta in leta. Močna vodoodporna UltraZip zadrga omogoča, da se torbica odpre še širše, kar vam omogoča popoln pregled in dostop do vaših predmetov.

UltraZip zadrge lahko prenesejo desetletja uporabe zaradi svoje posebne protiabrazivne niti. Stoji pokonci na pultu ali se obesi s pomočjo zložljivega aluminijastega obešala. Mreža notranjih žepov iz najlona, prevlečenega s TPU, notranji žep z zadrgo in magnetno zaprt žep za zobno ščetko poskrbijo za urejenost in čistočo predmetov. Poleg tega se vsi žepi lahko obrnejo navzven za temeljito čiščenje v primeru razlitja. Zunanji žep z zadrgo za britvico ali drugi predmet.

Fair Trade Certified in 100% ogljično nevtralen.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta dodatka za kamere
komplet dodatkov
Cached: Sat, 20 Apr 2024 14:31:36 GMT