VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Playshifu Tacto Chess

ID: 20390619
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od nedelje, 21.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Interaktivna namizna igra – šah podjetja PlayShifu – Tacto Chess (komplet + aplikacija s 4 načini) Zabavna igra šaha za otroke, za začetnike, za otroke v starosti od 6 let dalje | Učenje šaha skozi igro (tablični računalnik ni priložen).

 

Igrača TACTO CHESS podjetja PlayShifu bo spremenila vaš tablični računalnik v interaktivno šahovnico, na kateri boste lahko s pomočjo figuric igrali igro na zaslonu. Igrača Tacto je najlažji način, da se otroci naučijo igrati šah! Z igračo Tacto bo šah zabavna in interaktivna izkušnja z animiranimi temami, osnovanimi na zgodbah. Naj se borijo za banane, bonbone in slavo!

Čudovita učna igra za otroke, saj jih s pomočjo razširjenega učnega načina nauči prav vsega, od posameznih potez do naprednih strategij! Komplet za šah ima tudi način napovedovanja potez, s katerim bodo otroci lažje razumeli morebitne naslednje poteze nasprotnika. Mini uganke 4×4 jim pomagajo vaditi strategije, preden se preizkusijo na čisto pravi šahovnici. Ko bodo pripravljeni, pa bodo lahko ugnali svoje prijatelje in družinske člane v načinu na štiri oči ali pa odigrali igro v načinu za enega igralca, kjer bo njihov nasprotnik umetna inteligenca.

STAROST 6 let in več: ta igra spodbuja strateško razmišljanje in veščine reševanja problemov. Otrokom pomaga, da se osredotočijo in okrepijo svojo zmožnost koncentracije.

V ŠKATLI JE 12 figuric (2 kompleta, ki vsebujeta kmete, skakača, lovca, trdnjavi, damo in kralja) in 2 okvirja. Okvirja pritrdite na strani svojega tabličnega računalnika in namestite figurice v ustrezne reže. Izberite način, pripravite strategijo in naredite potezo s pomočjo figuric na zaslonu! 

ZDRUŽLJIVE NAPRAVE: Igrača Tacto deluje na širokem naboru tabličnih računalnikov: naprava iPad pete in novejše generacije (napravi iPad 2 in iPad Mini 1 nista podprti), tablični računalniki Android (7-palčni in večji), pomnilnik RAM najmanj 2GB (napravi Samsung Tab A in S7 nista podprti), naprava Fire HD 10 – 2021 (naprava Fire 7 ni podprta). Aplikacijo Tacto lahko povsem brezplačno prenesete iz trgovine Apple App Store ali Google Play Store, deluje pa tudi brez internetne povezave (brez oglasov ali nakupov v okviru aplikacije).

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
6+
Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:35:13 GMT