VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Technics SC-C70MK2EGS All-In-One system

ID: 20457731
-11 % -20% s kodo VIKEND
899,99 €
799,99 €
Prihranek  100,00 €

ali od 21,30 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nova generacija večnamenskega glasbenega sistema C70 s CD-jem, radiem, predvajalnikom USB, vgrajenim Bluetoothom in Chromecastom, vse v elegantnem in brezčasnem dizajnu.

 

8-cm nizkotonec nudi občutno boljše osnovne lastnosti kot rezultat različnih izboljšav, kot so zmanjšana teža zvočne tuljave, izboljšan pretok zraka in večja togost membrane. Nizkotonec zagotavlja odličen odziv in čistost zvoka za reprodukcijo srednje- in visokofrekvenčnega zvoka, prijetnega za uho. 2-cm kupolasti visokotonec, pripravljen za visoko ločljivost, ima lažjo svileno membrano za zagotavljanje čudovitega dolgotrajnega zvoka. Še več, akustična leča je optimizirana za novo obliko visokotonca in povečuje ekspanzivnost reproduciranega zvoka. Za zvesto reprodukcijo informacij bogatih zvokov z 2.1-kanalno konfiguracijo so bile opremljene tri popolnoma digitalne ojačevalne enote »JENO Engine«. Poleg izkoriščanja odlične procesorske zmogljivosti treh enot in zvestega poganjanja levega in desnega kanala ter nizkotonca je bil realiziran »Space Tune«, ki optimizira kakovost zvoka glede na status namestitve. 

SC-C70MK2 ima funkcijo Space Tune™ Auto za enostavno doseganje optimalno uravnoteženega zvoka s pritiskom na gumb. Ta funkcija meri preskusne zvoke, ki jih predvaja mikrofon, ki je vgrajen v SC-C70MK2, da analizira razdaljo do sten in učinek odsevov. Nato samodejno optimizira zvočno polje. Poleg tega funkcija Space Tune™ vključuje 3 prednastavitve (Free, Near the Wall in Near the Corner) za enostavno nastavitev in uporablja aplikacijo Technics Audio Center za natančno prilagajanje kakovosti zvoka položaju poslušanja.

Za natančnejšo nastavitev je na voljo kalibracija naprave iOS
Izmerite akustične razmere v prostoru z uporabo mikrofona, vgrajenega v naprave iOS. Nastavite parametre DSP za optimizacijo akustičnega delovanja.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Izhod za slušalke
da
Optični vhod
1
Maksimalna moč
60
DJ program
ne
Analogni avdio vhodi
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:09:33 GMT