VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TERRAILLON kuhinjska tehtnica s posodo

ID: 698448
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Od ustanovitve se je Terraillon obdajal z najboljšimi partnerji, ki oblikujejo inovativne in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo pričakovanja potrošnikov. Danes po zaslugi oblikovalskih agencij, kot so Design Partners ali francoska agencija 5.5, Terraillon izstopa po vsem svetu zaradi številnih nagrad. Terraillon je stoletna francoska blagovna znamka, ki ponuja rešitve za vsak dom.

 

Digitalna kuhinjska tehtnica Terraillon v kompletu s praktično odstranljivo 1,5 l posodo je popoln partner v vaši kuhinji in zasede zelo malo prostora, hkrati pa močno olajša pripravo vsakodnevnih obrokov. Omogoča tehtanje sestavin do maksimalne teže 5 kg in se ponaša s funkcijo izničenja teže posode (TARA), tako da posledično njena uporaba postane še bolj preprosta in praktična. 

Zahvaljujoč zelo natančnim merilnim senzorjem je zagotovljeno natančno merjenje sestavin. Zaradi svoje priročne velikosti in oblike je tehtnica priročna za shranjevanje, enostavno pa jo lahko tudi očistite. Samodejni vklop in izklop in velik LCD zaslon zagotavljajo trpežnost in enostavno uporabo tehtnice, ki vam bo omogočala leta in leta vesele peke in kuhanja.

Zmogljivost:

5 kg (natančnost tehtanja: 1 g)

Dodatno:

LCD prikazovalnik, Tara funkcija, posoda 1,5 l

Barva:

Zelena

Garancija:

1 leto

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Dodatno - tehtnica
posoda
Funkcije tehtnice
funkcija tare
Način prikazovanja
LCD
Napajanje
baterija
Natančnost tehtanja
1, 1
Vrsta tehtnice
elektronska, elektronska
Zmogljivost tehtanja
5, 5
Način prkazovanja
LCD
Cached: Sat, 20 Apr 2024 00:28:12 GMT