VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Air Purifier Air3

ID: 687061
89,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vdihnite čist zrak, izdihnite olajšani. Tesla Air Purifier 3 skrbi da je prostor v katerem se zadržujete zdravo, s popolnoma svežim in čistim zrakom.

 

Vdihnite čist zrak, izdihnite olajšani. Tesla čistilec zraka AIR3 je primeren za uporabo v prostorih do 22m2 in skrbi da je zrak ki ga vdihavate popolnoma svež in čist. Ob vstopu v prostor bodo razliko občutili tudi vaši bližnji. Skrb za kvaliteto zraka prepustite nam. S Teslinim vgrajenim senzorjem za kvaliteto zraka lahko spremljate onesnaženost z LED indikatorji, ki spreminjajo barvo glede na vrednost indeksa kakovosti zraka (AQI). Tesla čistilec zraka AIR3 združuje tehnologijo in pametno oblikovanje. Njegovo učinkovitost je moč dokazati z vrednostmi zračne zmogljivosti CADR (Clean Air Delivery Rate). Vas zanima koliko in kako hitro proizvaja prečiščen zrak? Kar 200m³ na uro. Vse kar potrebujeteje Wi-Fi in lahko boste zadihali. Dobesedno. Z uporabo pametne aplikacije lahko vaš čistilec zraka vklopite kjerkoli in kadarkoli. 

Filtri Tesla čistilca zraka trajno ujamejo onesnažene delce. HEPA filter z aktivnim ogljem odstrani onesnaževalce zraka in bakterije ter poskrbi da vi in vaši najdražji preživljate čas v zdravem okolju. Poslovite se od prahu, mikrobov, blage plesni in cvetnega prahu! Zahvaljujoč izjemno učinkovite filtracije in različnih možnosti filtriranja, vam Tesla čistilec zraka pomaga pri izločanju delcev, ki jih ne želite v svoji bližini. Ob razvoju Tesla čistilca zraka AIR3 smo imeli v mislih predvsem vaše zdravje. Za doseganje optimalnih rezultatov vam priporočamo menjavo filtra na vsakih šest mesecev. Vendar brez skrbi, na to vas bo opomnil indikator na filtru. Do takrat – mirno zadihajte.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Ionizator
ne
Masa (kg) 0,00
3,85
Za prostornine do (m3)
63
Globina [cm]
226
Širina [cm]
215
Teža [kg]
3.85
Višina [cm]
405
Za prostornine do [m3]
63
Cached: Fri, 19 Apr 2024 20:15:57 GMT