Išči

TESLA BL202B blender

ID: 698970
25,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Tesla blender BL202B deluje z močjo 500W in ima dve hitrosti delovanja ter funkcijo pulziranja za natančnejše mešanje. Ponaša se s 1,5 litersko plastično posodo in varnostnim stikalom, ki preprečuje napačno rabo mešalnika. Štiri kakovostna rezila iz nerjavečega jekla, ki jih zlahka odstranite in očistite, bodo poskrbela, da bo mešalec kos tudi drobljenju oreškov, semen in zamrznjenega sadja. Odstranljivi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

 

DODAJTE MOČ!
Povečajte vnos vlaknin in hranil v eni potezi: naredite odlično mešanico sadja in zelenjave ter uživajte v hranljivih smutijih za dolgotrajno energijo.

DVE STOPNJI HITROSTI
Teksturo svojega smutija lahko enostavno prilagodite z dvema različnima stopnjama hitrosti, odvisno od tega, ali vam je všeč sočna ali kremasta struktura. Dodatna pulzna funkcija pripomore k natančnejšemu mešanju sestavin.

REZILA IZ NERJAVEČEGA JEKLA
Rezila so zasnovana tako, da ohranijo vse hranilne snovi: s to napravo Tesla bodo vaši sadni ali zelenjavni napitki vedno polni vitaminov in vlaknin.

GUMIJASTE NOGICE
Za trdno pritrditev zmogljivega aparata na podlago so potrebne kakovostne rešitve: zahvaljujoč gumijastim nogicam se naprava med delovanjem ali med odstranjevanjem posode ne bo premaknila.

ENOSTAVNO ROKOVANJE
Čiščenje je sedaj tako  preprosto, saj odstranljive dele lahko perete v pomivalnem stroju, medtem ko vam možnost preprostega shranjevanja kablov pomaga ohranjati kuhinjo lepo in urejeno. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
blender
Vrsta posode (s)
PVC
Cached: Tue, 23 Apr 2024 18:12:04 GMT