Išči

TESLA BS103W osebna tehtnica

ID: 698984
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Digitalna osebna tehtnica TESLA BS103W je izdelana iz kakovostnega 5 mm kaljenega stekla, ki je odporno na udarce, kar ji zagotavlja izjemno vzdržljivost in udobje. Opremljena je z velikim, lahko berljivim LCD zaslonom in lahko meri obremenitve do skupne mase 180 kg. Odlikujejo jo uporabne funkcije samodejnega vklopa in izklopa, ter indikatorja »prazne baterije« in »preobremenitve«, ki bodo poskrbeli, da se bo naprava samodejno izklopila po 60 sekundah nedejavnosti, kar omogoča daljšo življenjsko dobo baterije. Izbirate lahko med dvema merskima enotama (lb/kg). Naprava se ponaša tudi s funkcijo proti zdrsu, ki preprečuje, da bi vam spodrsnilo, ter 4-mi nedrsečimi nogicami, ki zagotavljajo stabilnost med delovanjem tehtnice. S svojim nevpadljivim elegantnim dizajnomz jasnimi linijami in poliranim videzom, se poda vsakemu interierju. 

 

UPORABNE FUNKCIJE
Tehtnica Tesla ima lahko berljiv zaslon, s samodejnim vklopom in izklopom, ter indikatorja »prazne baterije« in »preobremenitve«. Izbirate lahko med dvema merskima enotama (lb/kg).

UDOBJE IN VZDRŽLJIVOST
6 milimetrska plošča tehtnice iz kaljenega stekla zagotavlja izjemno vzdržljivost in udobje. Naprava se ponaša tudi s funkcijo proti zdrsu, ki preprečuje, da bi vam spodrsnilo.

ELEGANTEN DIZAJN
Tehtnice Tesla so elegantno oblikovane in se zlahka prilegajo vsakemu interierju, z jasnimi linijami in poliranim videzom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Thu, 25 Apr 2024 20:56:52 GMT