VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TESLA IR400GP likalnik

ID: 698988
33,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Likalnik Tesla IR400GP se ponaša s keramično likalno ploščo in napredno tehnologijo proti prijemanju, ki vam pomaga, da med likanjem dobite tisti občutek udobja in izjemne gladkosti, ter 380 ml rezervoarjem za vodo in sistemom samodejnega čiščenja. Likalnik z močjo 3100W omogoča hitro segretje in izredno zmogljivo delovanje. Izpust pare 25 g/min vam bo omogočil, da boste z lahkoto lahko odstranili vse gube na oblačilih. Z možnostjo močnega enkratnega izpusta pare 135 g/min, pa boste lahko odstranili tudi najtrdovratnejše gube. Likalnik se ponaša tudi s funkcijo navpičnega panega likanja, s katero lahko osvežite ali odstranite gube na visečih oblačilih, jaknah, občutljivih tkaninah itd.. Likalnik pa vsekakor odlikuje varnostna funkcija samodejnega izklopa - če pustite likalnik vodoravno na površini ali če se bočno prevrne, se bo po 30 sekundah samodejno izklopil. Če likalnik vklopite in ga v pokončnem položaju pustite, brez da bi ga premaknili, se bo izklopil po 8-ih minutah. Funkcija proti kapljanju Anti-drip preprečuje kapljanje vode med likanjem in s tem nastajanje madežev na posteljnini, srajcah in drugih oblačilih. S funkcijo Anti-calc, ki preprečuje nastajanje vodnega kamna, pa postane čiščenje vašega likalnika precej enostavno, saj onemogoča kopičenje vodnega kamna. Redno vzdrževanje zagotavlja…

 

SAMODEJNI IZKLOP
Če pustite likalnik vodoravno na površini ali če se bočno prevrne, se bo po 30 sekundah samodejno izklopil. Če likalnik vklopite in ga v pokončnem položaju pustite, brez da bi ga premaknili, se bo izklopil po 8-ih minutah.

POSLOVITE SE OD GUB
Uporabite moč pare do 135 g/min, da odstranite trdovratne gube ali osvežite svoja oblačila z navpičnim parnim likanjem.

LAŽJE LIKANJE
Neprekinjen izpust pare do 25 g/min vam omogoča, da z lahkoto odstranite gube na oblačilih.

KERAMIČNA LIKALNA PLOŠČA PROTI PRIJEMANJU
Napredna tehnologija proti prijemanju vam pomaga, da med likanjem dobite tisti občutek udobja in izjemne gladkosti.

FUNKCIJA Anti-drip
Funkcija proti kapljanju preprečuje kapljanje vode med likanjem in s tem nastajanje madežev na posteljnini, srajcah in drugih oblačilih.

FUNKCIJA Anti-calc
S funkcijo, ki preprečuje nastajanje vodnega kamna, postane čiščenje vašega likalnika precej enostavno, saj onemogoča kopičenje vodnega kamna. Redno vzdrževanje zagotavlja stabilno delovanje daljše časovno obdobje.

NAVPIČNO PARNO LIKANJE
S to funkcijo hitro osvežite ali odstranite gube na visečih oblačilih, jaknah, občutljivih tkaninah itd.

 

Tehnične podrobnosti
Barva
siva/modra
Garancija v letih
2
Vrsta.
parni
Likalna ploskev
keramična
Konstanten izpust pare do
25 g/min
Sunkovit izpust pare do
135 g
Funkcije likalnika
Anticalc: funkcija čiščenja, likanje vseh vrst tkanin, samodejna čistilna funkcija, samodejni varnostni izklop, sistem proti kapljanju, sistem za preprečevanje nabiranja kamna
Odstranjevanje vodnega kamna
da
Prostornina rezervoarja
350 ML
Cached: Fri, 19 Apr 2024 23:15:07 GMT