Išči

TESLA Q55K925SUS TV sprejemnik

ID: 699746
629,99 €

ali od 16,78 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pametni televizorji Tesla sedaj združujejo sodobno funkcionalnost. QLED Q55K925SUS televizor je opremljen s 140 cm (55") velikim zaslonom, ki se ponaša z visoko ločljivostjo 3840×2160. Omogoča pa tudi brezžično Wi-Fi povezljivost za dostop do spletnih vsebin na zahtevo. Celoten opis 

 

WebOS je inteligentni televizijski operacijski sistem, ki temelji na LINUX opracijskem sistemu in zagotovlja odlične avdio-vizualne izkušnje pri podpiranju televizijskih oddajnih sistemov. Čarobni daljinski upravljalnik uporabite skoraj kot računalniško miško: to je univerzalna naprava, ki bo nadomestila dva ali več daljincev, ki jih imate, in nikoli ne veste, katerega bi morali uporabiti. Povečate lahko pomembne podrobnosti, se pomikate ali premikate, uporabljate vroče tipke ali gumbe za hitri dostop – preprosto nastavite tako, da samodejno odprete določene aplikacije. 

Novi avdio ojačevalnik razreda D in zmogljivi zvočniki BOX bodo vašo dnevno sobo spremenili v pravo plesišče! Ta televizor vas bo navdušil z neverjetnim zvokom, aplikacija za predvajanje glasbe pa povzdigne izkušnjo poslušanja najljubših melodij na povsem drugo raven. Omogoča predvajanje glasbe tudi, ko je TV zaslon izklopljen.

Vgrajeni sistem za prepoznavanje glasu ThinQ AI podpira več kot 13 različnih jezikov. Od možnosti iskanja do funkcij menija lahko upravljate televizor, iščete kakršne koli informacije, predvajate glasbo ali brskate po filmih in TV-oddajah samo tako, da govorite v daljinski upravljalnik!

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
QLED LCD
HDR
HDR10+
Operacijski sistem (TV)
WebOS
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Tehnologija LCD zaslona
IPS
Oblika zaslona
raven
Svetilnost zaslona [cd/m2]
400
Število jeder CPU
4
Izhodna moč (RMS)
2x10 W
Kapaciteta shrambe [GB]
8
Pomnilnik za aplikacije
8 GB
Snemanje na USB
da
Miracast
da
DLNA podpora
da
Bluetooth
da
Digitalni izhod
digitalni S/PDIF
Internetni priključek (žični LAN)
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Teža [kg]
16
Teža (kg)
16
Stojalo
L-D nogice
VESA stenska montaža
da
VESA raster
300 x 200 mm
Razred energijske učinkovitosti
G
Cached: Thu, 18 Apr 2024 10:38:47 GMT