VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborPriklopna postaja Orico 1-Bay HDD/SSD 3.5” USB-B 3.0, SATA III

Priklopna postaja Orico 1-Bay HDD/SSD 3.5” USB-B 3.0, SATA III

ID: 20628833
24,33 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Priklopna postaja Orico 1-Bay HDD/SSD 3.5” USB-B 3.0, SATA III

 

Orico 6139U3-EU-CR-B 3,5" HDD in SSD priklopna postaja

Zagotovite dodaten prostor za shranjevanje svojih datotek in povečajte svojo delovno učinkovitost. Priklopna postaja z blagovno znamko Orico podpira 3,5-palčne trde diske in trde diske SSD s kapaciteto do 12 TB. Omogoča hitrosti prenosa datotek do 5 Gb/s in je uporaba otroška igra. Podpira tudi vročo menjavo. Prozorno ohišje daje edinstveno, sodoben občutek.

Hiter prenos podatkov

Zdaj lahko še hitreje prenašate datoteke, ki jih potrebujete. Priklopna postaja podpira vmesnik USB3.0, kar omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 5Gbps.

Dovolj prostora za vaše datoteke

Priročno glejte filme, shranjujte fotografije ali dokumente, igrajte igre in nikoli ne skrbite, da bi vam zmanjkalo prostora za vse vaše datoteke. Priklopna postaja podpira trde diske HDD in SSD do 12TB.

Čudovito preprosta za namestitev

Upravljanje priklopne postaje Orico je otročje lahko. Za namestitev trdega diska vanj ne potrebujete nobenega posebnega orodja! Še več, zahvaljujoč sistemu plug&play ga morate le povezati z računalnikom – ni vam treba izgubljati časa z zapleteno konfiguracijo. Naprava podpira tudi vročo zamenjavo. Poleg tega poseben LED indikator zagotavlja informacije o stanju pogona v realnem času.

Varnost uporabe

Postaja je opremljena z naprednim čipom, ki skrbi za njeno stabilno in zanesljivo delovanje. Naprava je med drugim zaščitena tudi pred prevelikim tokom, prenapetostjo, pregrevanjem in kratkim stikom. Je tudi presenetljivo vzdržljiv – odporen je na padce in udarce.

Stabilen vir energije

Zunanji 12-voltni napajalnik zagotavlja dovolj energije, da izpolni zahteve večine 3,5-palčnih trdih diskov. Tako lahko uživate v stabilnem in zanesljivem delovanju svojih naprav.

Edinstven dizajn

Priklopna postaja znamke Orico ni samo funkcionalna, ampak tudi izjemno elegantna. Njegovo ohišje je narejeno iz trpežnega, prozornega PC-ja, ki zagotavlja odpornost na poškodbe in daje edinstven značaj. Ta edinstvena naprava je lahko fantastičen okras za vašo mizo!

Znamka Orico
Model 6139U3-EU-CR-B
Material PC
barva Bela in prozorna
Podprti trdi diski 3,5" HDD in SSD
Izhodni vmesnik USB3.0 tipa B
Dimenzije 78 x 60 x 145 mm
Napajanje 12V 2A
Podprti sistemi Windows, mac OS, Linux
Podprta zmogljivost Do 12TB
Tehnične podrobnosti
Računalniški dodatki
nosilec diska
Cached: Fri, 29 Mar 2024 11:50:56 GMT