Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgrePC igreThe Sims 4 (Island Living) igra za PC

The Sims 4 (Island Living) igra za PC

ID: 620828
39,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PODNASLOV
Pobegni vsakdanjiku in uživaj v sproščenem življenjskem slogu!

KRATEK OPIS
Pobegni vsakdanjiku in obkrožen s plažami uživaj v sproščenem življenjskem slogu v dodatku The Sims 4 Island Living. Razišči svet, poln sonca, mivke in neskončne zabave, ki ga hladi rahla sapica, medtem ko si tvoji Simčki ustvarjajo lasten raj.

 

DALJŠI OPIS
Pobegni vsakdanjiku in obkrožen s plažami uživaj v sproščenem življenjskem slogu v dodatku The Sims 4 Island Living. Razišči svet, poln sonca, mivke in neskončne zabave, ki ga hladi rahla sapica, medtem ko si tvoji Simčki ustvarjajo lasten raj. Ne glede na to, ali se odločijo priskočiti na pomoč pri ohranjanju narave ali pa se raje prepustijo življenju na samem, se lahko tvoji Simčki odklopijo in uživajo v tej edinstveni kulturi. Sodeluj v tradicionalnih dogodkih, preizkusi značilna otoška oblačila ali uživaj v srkanju kavice. Vse to je del življenja na otoku Sulani.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

• Udobno se namesti in se sprosti
Dobrodošel na otoku Sulani, kamor te vabijo toplo sonce in sproščene noči. Zapluj po svetlikajočem morju na svojem otoškem kanuju, naplavaj se, kolikor ti srce poželi, ali pa se vkrcaj na ladjico in raziskuj okolico. Sezidaj osupljiv peščen grad, prepusti se sončnim žarkom in celo spoznaj morsko deklico!

• Sodeluj in pomagaj
Postani naravovarstvenik, očisti plaže in glej, kako dejanja tvojega Simčka pomagajo celemu otoku zacveteti. Prepusti se valovom v vlogi ribiča ali potapljača ali postani reševalec iz vode ter pomagaj lokalnemu prebivalstvu, da ostanejo varni na soncu. Brez poklica? Ni problema. Simčki se lahko lotijo občasnega dela ali si ulovijo kakšno ribo za večerjo.

• Potopi se v lokalno kulturo
Tradicija ima na otoku Sulani velik pomen in tvoji Simčki jo lahko izkusijo do obisti. Pusti jim, da se prepustijo svojemu novemu življenjskemu slogu, tako da se udeležijo zabave z žarom, spoznajo lokalno folkloro, preizkusijo tropske dobrote in pokramljajo z otoškimi predniki.

• Zazibaj se v otoških ritmih
Obleci Simčke v tropska oblačila, navdihnjena s soncem, pesom in valovi. Lahko pa se opremi za zabavo v vodi in snorkla ali plava. Okrasi rustikalno oazo z izdelki za dom in se sprosti v tiki-baru. Ko gre za življenje na otoku, je vse kul (razen občasne sončne opekline).
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
simulacija
Tip igre
dodatek
Medij
DVD
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PC
Cached: Tue, 16 Apr 2024 17:23:46 GMT