VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreTHE SIMS 4 STAR WARS: JOURNEY TO BATUU - BASE GAME AND GAME PACK BUNDLE PC

THE SIMS 4 STAR WARS: JOURNEY TO BATUU - BASE GAME AND GAME PACK BUNDLE PC

ID: 679844
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

The Sims 4 Star Wars: Journey To Batuu – Base Game and Game Pack Bundle

 

 

Ste se kdaj hoteli pridružiti Upornikom ali Prvemu redu v vesolju Vojne zvezd? Ta paket vam omogoči natanko to, in sicer v okolju znamenitih Simčkov! Journey to Batuu vas popelje v oporišče Black Spire na robu vesolja, narejeno po zgledu lokacije v Disneywordu, in se osredotoči na poustvarjanje znamenitih trenutkov ter lokacij iz univerzuma Star Wars, kot je Ogina krčma. Na razpolago je množica osrednjih in obstranskih misij, na katerih srečate znane obraze, kot je Kylo Ren, se dvobojevati z žaromeči, za katere sami najdete kristale, ter pilotirati ikonična plovila, kot sta Tisočletni sokol in X-wing. Z udejstvovanjem pišete lastno zgodbo, vse pa je zavito v domačni sistem iger The Sims, kar pomeni sklepanje prijateljstev in zvez ter obilo plesnih zabav. Ta izdaja vsebuje osnovno igro The Sims 4 in dodatek Journey to Batuu, kar je vse, kar potrebujete za popotovanje na sam rob galaksije!

Preizkusili smo The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu 

Sims je sedaj že kultna igra, ki že več kot desetletje navdušuje mlado in staro ter jim omogoča, da izživijo pravzaprav neomejeno število življenjskih scenarijev v virtualnem svetu. Danes predstavljamo razširitev za četrto izdajo igre, ki nas popelje v fantazijski svet franšize Star Wars, natančneje na svet Batuu! 

  

Potovanje v Batuu ima kar nekaj zanimivih oblačil, še posebej za ženske. V paketu se najdejo puloverji in jakne ter tudi hlače in krila, da dobimo pridih star warsa tudi doma. 

Paket vsebuje tudi pet novih frizur. Odkrito bi jih lahko dodali več, saj se mi osebno to zdi premalo. Lahko se tudi naličimo, da izgledamo kot druga rasa. Kostumi so zelo kvalitetni, čeprav si želim da to ne bi bil samo kostum, ampak vrsta Simsa. 

  

Na voljo imamo tudi dve novi aspiraciji, Hope VS Order in Galactic Privateer. Jaz sem izbrala Galactic Privateer, ker ima lep dodatek, ki med teleportiranjem malo zapolni Simsove potrebe. 

Da prispemo v Batuu moramo samo počakati na klic, ki nas povabi na potovanje. Potrdimo in že potujemo v galaksijo daleč, daleč stran. 

  

Misije, ki sem jih opravljala so ponavljajoče, ampak na začetku zabavne. Jaz sem se imela v Batuuju prav fajn, paket mi je všeč, ampak določene stvari še vseeno manjkajo. 

  

Oboževalci Vojne zvezd, ki igrajo SIMS 4 bodo v tem paketu na koncu koncev vseeno našli obilo zabave. Bolj resni igralci Simsov, ki ste pa pričakovali več pa žal ta paket ni za vas. Če pa ste vseeno radovedni pa paket poskusite in se prepričajte sami. 

Preberi več

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
simulacija
Tip igre
samostojna
Medij
ključ izdelka (medij ni priložen)
Igralna platforma
PC
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:22:50 GMT