VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

THRUSTMASTER TCA YOKE BOEING EDITION

ID: 696987
406,99 €

ali od 10,84 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 23.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 10.03.2022

TCA Yoke Boeing Edition je letalski sistem, ki ima uradno licenco tako Boeing-a kot Xbox-a. Združljiv je z Xbox One in Xbox Series X|S in osebnim računalnikom. TCA Boeing Edition je nova vodilna ponudba Thrustmaster za civilno letalstvo, je linija izdelkov, ki omogočajo vrhunske nove funkcije z zelo specifičnim ciljem: posnemanje različnih krmilnih elementov, kinematike letenja in občutkov, ki jih doživljajo pravi piloti Boeinga pri krmiljenju letalo 787.

Thrustmasterjev viseči mehanizem PENDUL_R na vznemirljiv nov način posnema občutke uporabe visečega krmila, nameščenega na tleh, kot so tisti v pravih letalih Boeing. TCA Yoke Boeing Edition ima dolg 21-centimetrski razpon pomika.

TCA Yoke Boeing Edition ima na svoji osnovi 2 dodatni osi, ki omogočata različne samostojne manevre – vključno z možnostjo neposrednega vzleta brez uporabe kvadranta za plin.

Notranja struktura krmila je 100% kovinska, za odlično trdnost in uravnoteženo porazdelitev teže komand, kar omogoča izjemno stabilnost.

TCA Yoke Boeing Edition omogoča igralcem nastavitev števila notranjih vzmeti (hkratno je mogoče uporabiti 2 do 4 vzmeti). To uporabnikom omogoča, da nastavijo količino upora glede na svoje osebne želje, za resnično izjemen nadzor.

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za konzole
igralni plošček
Igralna platforma
Xbox Series X in Xbox One
USB priključek
da
Brezžična povezava
ne
Cached: Fri, 19 Apr 2024 03:29:55 GMT