Košarica

Košarica je prazna

Cenovni razred
Proizvajalec
Vrsta tiskalnika
Način izpisa
Brezžična povezava
Obojestransko tiskanje
Vgrajen faks
 

Tiskalniki

Prikazanih izdelkov: 151

Tiskalnik DCP-T300 IB PLUS BROTHER

Uživajte v brezkrbnem tiskanju z Brotherjevo novo serijo večfunkcijskih barvnih brizgalnih naprav InkBenefit Plus. Z zmogljivostjo 6.000 strani so te na prave odlična izbira za znižanje stroškov delovanja z vsakim natisom. Poleg stilskega in kompaktnega dizajna te naprave ustrezajo vsem vašim poslovnim potrebam. InkBenefit Plus je idealna rešitev za tiste, ki želijo dnevno natisniti več za manj denarja.
Big Bang KASKO
199,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik SL-M2026W SAMSUNG SL-M2026W/SEE

Samsungov tiskalnik SL-M2026W odlikuje odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter nizki stroški uporabe. Omogoča tiskanje črno belih vsebin do ločljivosti 1200 x 1200 dpi, tudi na posebne medije, kot so prosojnice, nalepke, dopisnice in kuverte.
Big Bang KASKO

Tiskalnik 3020BI WIFI PHASER LASER XEROX

Kompaktno zasnovan laserski tiskalnik Phaser 3020i z možnostjo brezžične uporabe, je namenjen samostojnemu uporabniku v domačem ali pisarniškem okolju.
Big Bang KASKO

Tiskalnik MG3550+GP-501 10X15 CANON FOTO PAPIR

Canon PIXMA MG3550 Elegantna in kompaktna brezžična večnamenska naprava za preprosto mobilno tiskanje Elegantna in kompaktna večnamenska naprava z brezžično povezavo za izmenjavo in uporabo kjer koli v hiši. Poleg hitrega in kakovostnega tiskanja, kopiranja in skeniranja podpira tudi Google Cloud Print ter Apple AirPrint.
Big Bang KASKO

Tiskalnik CP910 - BEL - SX710 CANON

Kompaktni tiskalniki fotografij Canon SELPHY CP910.
Big Bang KASKO

Tiskalnik HP DESKJET 4515+HP 650COL HP

Tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 4515.
Big Bang KASKO

Tiskalnik P1102WIFI + HP 85L HP

Laserski tiskalnik HP LaserJet P1102w je namenjen domači nezahtevni rabi in sodi med cenejše laserske tiskalnike.
Big Bang KASKO

Tiskalnik MG5650 + GP-501 CANON

Uživajte v najnovejši tehnologiji in vsestranskosti. Ustvarite čudovite slike in dokumente, izkoristite nabor zabavnih funkcij in se povežite s pametnimi napravami in storitvami v oblaku, kar omogoča ta družini prijazna kakovostna večnamenska naprava s 5 kartušami. Darilo: GP-501 10x15 foto papir (100 listov).
Big Bang KASKO

Tiskalnik MG7550 + PP-201 CANON

Vaša strast do tiskanja Izkusite moč izražanja strasti do fotografije z osupljivimi natisi. Povežite se neposredno s pametnimi napravami in storitvami v oblaku ter uživajte v intuitivnem upravljanju z dotikom s to prvovrstno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo in 6 kartušami. Darilo: Canon PP-201 A4 foto papir (20 listov)
Big Bang KASKO
199,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik MG6650 + PP-201 CANON

Ko postane tiskanje iz oblaka preprosto. Zmogljiva večnamenska naprava s 5 kartušami je oblikovana z namenom izražanja vaše kreativnosti in omogoča vrhunske natise. Napredna brezžična povezljivost omogoča preprosto tiskanje neposredno iz pametnih naprav in storitev v oblaku. DARILO: Canon PP-201 A4 foto papir (20 listov).
Big Bang KASKO

Večfunkcijska naprava WORKCENTRE 3025NI XEROX

Novejša in izpopolnjena različica 3025ni laserske črno-bele večopravilne naprave, poleg brezžične povezave omogoča tudi mrežno povezavo, ter vsebuje faks in avtomatski 40-listni podajalnik papirja.
Big Bang KASKO

Večfunkcijska naprava MFC-J4420DW BROTHER

Pustite se presenetiti neverjetni zmogljivost v tako majhni obliki. Brezžična barvna brizgalna večfunkcijska A3 naprava s faksom, obojestranskim tiskanjem in brezžično povezljivostjo.
Big Bang KASKO

Tiskalnik MAXIFY MB5050 CANON

Povišajte produktivnost svoje pisarne Hitra večnamenska naprava za manjše pisarne z večjo količino dela. Opremljena je s samodejnim podajalnikom dokumentov, 2-stranskim tiskanjem, nadzorom in upravljanjem uporabe ter zmogljivo povezavo s pametnim telefonom in storitvami v oblaku.
Big Bang KASKO
229,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalniki - brizgalni in laserski tiskalniki ter večfunkcijske naprave na enem mestu in en klik stran. Tonerji in črnila po izjemnih cenah.

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.