Košarica

Košarica je prazna

Cenovni razred
Proizvajalec
Vrsta tiskalnika
Način izpisa
Brezžična povezava
Obojestransko tiskanje
Vgrajen faks
 

Tiskalniki

Prikazanih izdelkov: 196

Tiskalnik TSP143U TERMIČNI 80MM STAR

Termični tiskalnik
Big Bang KASKO
199,99 €
Brezplačna poštnina

Večfunkcijska naprava DESKJET 2130 ALL-IN-ON HP

Večfunkcijska naprava HP DeskJet Ink Advantage 2130
Big Bang KASKO

Tiskalnik TERMIČNI TISKALNIK BT OCOM OCPP-M05 BT

OCOM OCPP-M05 je majhen mobilni termalni tiskalnik z zmogljivo vgrajeno baterijo s kapaciteto 1500 mA. Z možnostjo povezljivosti preko USB-ja in Bluetootha-a boste z njim tiskali kjerkoli in kadarkoli.
Big Bang KASKO

Tiskalnik PIXMA MG3650 MF CANON

Večfunkcijska brizgalna naprava Canon Pixma MG3650 črna. Večnamenske naprave s povezavo Wi-Fi za vse, ki želijo preprosto povezavo s pametnimi napravami in oblakom.
Big Bang KASKO

Tiskalnik 4535 DJ INK ADVANTAGE HP VEČFUNKCIJSKA NAPRAVA

HP večfunkcijska naprava DeskJet Ink Advantage 4535 All-in-One (F0V64C) Zmogljiva večfunkcijska naprava HP DJ 4535 eAio z izredno nizkimi stroški tiskanja, vam poleg te storitve ponuja še skeniranje, kopiranje in faxiranje dokumentov ter je namenjena za mikro/majhna podjetja.
Big Bang KASKO

Tiskalnik MFC-J5620DW+DARILO ZVOČNI BROTHER LOGITECH Z313

MFC-J5620DW je idealna barvna brizgalna naprava za vašo zaposleno pisarno, saj ponuja fleksibilno delo s papirjem s pomočjo pladnja za 250 listov in zadnjega pladnja za 80 A4 listov in 5 A3 listov. Super velike kartuše lahko natisnejo do 2.400 strani, kar vam pomaga znižati stroške. S tiskanjem do A3 in A4 2-stransko tiskanje, kopiranje in optično branje in vsestranskost s samodejnim podalnikom za dokumente za 35 listov naprava zagotavlja, da bo vaša pisarna zares učinkovita. Uporabite žično in brezžično omrežje in napravo pvežite z računalnikom ali pa tiskajte neposredno iz vaše mobilne napra
Big Bang KASKO
219,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik DCP-T700W WIFI BROTHER

Brizgalni barvni multifunkcijski tiskalnik DCP-T700W Brother. Večfunkcijski tiskalniki za manjša podjetja in dom za velike količine tiskanja za vsakodnevne potrebe. Brezžični kompaktni večfunkcijski barvni tiskalniks kartušami za ponovno polnjenje
Big Bang KASKO
259,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik PIXMA MX495 MF INKJET CANON

Barvni multifunkcijski brizgalni tiskalnik Canon.
Big Bang KASKO

Tiskalnik DCP-T500W BROTHER

Brizgalni barvni multifunkcijski tiskalnik Brother DCP-T500W.
Big Bang KASKO
219,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik DCP-T300 IB PLUS BROTHER

Uživajte v brezkrbnem tiskanju z Brotherjevo novo serijo večfunkcijskih barvnih brizgalnih naprav InkBenefit Plus. Z zmogljivostjo 6.000 strani so te na prave odlična izbira za znižanje stroškov delovanja z vsakim natisom. Poleg stilskega in kompaktnega dizajna te naprave ustrezajo vsem vašim poslovnim potrebam.
Big Bang KASKO
199,99 €
Brezplačna poštnina

Tiskalnik TIMPOS 58BT 1400MAH/BT TIMPOS TERMIČNI TISKALNIK

TiMPOS 58BT je mobilni termalni printer, združljiv z pametnimi napravami kot so Android in Windows.
Big Bang KASKO

Tiskalnik SL-M2026W SAMSUNG SL-M2026W/SEE

Samsungov tiskalnik SL-M2026W odlikuje odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter nizki stroški uporabe. Omogoča tiskanje črno belih vsebin do ločljivosti 1200 x 1200 dpi, tudi na posebne medije, kot so prosojnice, nalepke, dopisnice in kuverte.
Big Bang KASKO

Tiskalnik 3025BI 3V1 MFP+TONER XEROX WORKCENTRE

Xerox WorkCentre črno-bela multifunkcijska naprava 3025V_BI je primerna za individualno uporabo ali uporabo znotraj majhne delovne skupine do 5 uporabnikov. Prednost pred predhodnim modelom je vzmogljivejšem procesorju, večji kapaciteti avtomatskega podajalnika papirja ter v kompaktnejšem dizajnu. Novi model podpira Apple? AirPrint?, ki omogoča tiskanje iz mobilnih naprav v lokalnem omrežju. Prav tako podpira tudi Google Cloud Print za tiskanje iz osebnega računalnika ali mobilne naprave preko oblaka.
Big Bang KASKO

Tiskalnik HP DESKJET 4515+HP 650COL HP

Tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 4515.
Big Bang KASKO

Tiskalniki - brizgalni in laserski tiskalniki ter večfunkcijske naprave na enem mestu in en klik stran. Tonerji in črnila po izjemnih cenah.

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.