Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Z brezžično povezljivostjo za hitro in enostavno tiskanje iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih brezžičnih naprav zagotavlja izredno kompakten tiskalnik SELPHY CP900 čudovite, obstojne visokokakovostne natise v manj kot 1 minuti.

Izredno kompakten in prenosen tiskalnik fotografij
Tiskalnik fotografij SELPHY CP900 se popolnoma prilega v katerikoli domači prostor in vas lahko tudi spremlja na zabave in družinske dogodke.

Brezžična povezljivost
Podpora za brezžično povezavo omogoča hitro in enostavno tiskanje iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, osebnih računalnikov in združljivih fotoaparatov brez nepotrebnih kablov.

Hitro in obstojno tiskanje vrhunske kakovosti
Obstojne fotografije profesionalne kakovosti lahko v manj kot minuti natisne kdor koli s preprostim pritiskom na tipko. Barvno-sublimacijska tehnologija zagotavlja čudovito globino in barvne prehode ter omogoča natise fotografij, ki so podobne tistim iz temnice, brez čakanja. Natis velikosti razglednice lahko na primer ustvarite v približno 47 sekundah. Posebna prevleka ščiti vsak natis pred madeži, polito tekočino in zbledelostjo ter traja do 100 let, če so natisi shranjeni v albumu.

6,8 cm (2,7-palčni) nagibni zaslon LCD
Uporabniku prijazne funkcije za preprosto uporabo in ogled vključujejo 6,8 cm (2,7-palčni) zaslon LCD, ki ga lahko nagibate. Navodila na zaslonu so preprosta in na voljo v 13 jezikih.

Tiskanje s pomnilniških kartic, iz fotoaparatov ali pomnilnikov USB
Za hitro tiskanje preprosto povežite fotoaparat, ki je združljiv z vmesnikom PictBridge, neposredno s tiskalnikom. Prek vgrajenega bralnika kartic lahko tiskate tudi z različnih pomnilniških kartic, vključno s karticami SDXC, in s pomnilniških ključev USB za večjo prilagodljivost.

Različne velikosti natisnjenih fotografij
Tiskalnik omogoča več načinov za deljenje vaših spominov, vključno s tiskanjem velikosti razglednice (148 x 100 mm), kvadrata (50 x 50 mm) ali kreditne kartice (86 x 54 mm) v zelo kratkem času.

Samodejno optimiranje slike
Samodejno optimiranje slike zagotavlja odlične rezultate z zaznavanjem prizora in obrazov. Odkriva in popravlja nepravilnosti slike, prilagaja svetlost in barve prizorov ter obrazov, hkrati pa odpravlja neželeni šum, zaradi česar so natisi jasni in bogati.

Tiskanje fotografij za osebne izkaznice
Ne glede na to, ali gre za zasebno ali profesionalno uporabo, vam tiskanje fotografij za osebne izkaznice z vodilom za okvirjanje obrazov omogoča ustvarjanje in tiskanje fotografij za osebne izkaznice v sprejetih standardnih velikostih ali v želeni velikosti, ki jo nastavite sami. Več fotografij za osebne izkaznice enake ali različnih velikosti lahko natisnete na eno stran in tako varčujete s papirjem.

Izbirna baterija
Tiskajte na poti v zaprtih prostorih ali zunaj z izbirno baterijo za polnjenje NB-CP2L (zahteva polnilnik CG-CP200). Z enim polnjenjem lahko natisnete več kot 36 natisov velikosti razglednice.

Programska oprema SELPHY Photo Print
S priloženo programsko opremo SELPHY Photo Print lahko preprosto ustvarite lasten koledar, izberete okrasni okvir ali natisom v načinu ustvarjalnega tiskanja dodate izrezke in oblačke z govorom.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Tip tiskalnika prenosni inkjet
Ločljivost tiskanja do 600 DPI
Barvni izpis da
Hitrost čb tiskanja 148 x 100 mm (47 s)
Obojestransko tiskanje ne
Vgrajen faks ne
Garancija 1 leto
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.