Išči

Kabel Lightning na USB-C UGREEN 3A US171, 2m (bel)

ID: 20627516
14,73 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kabel Lightning na USB-C UGREEN 3A US171, 2m (bel)

 

Kabel Lightning na USB-C UGREEN 3A US171, 2m (bel)

Zagotovite priročno in hitro polnjenje. Ta kabel podpira protokole PD, napajanje pa doseže do 20 vatov, tako da lahko svoj iPhone napolnite v hipu. Kabel ima MFi certifikat, tako da ste lahko prepričani, da ustreza vsem Apple standardom. Robustna konstrukcija bo poskrbela za dolgo življenjsko dobo, vgrajeni čip pa nudi večnivojsko zaščito.

Varnostno potrdilo

Kabel odlikuje dolga življenjska doba, vgrajeni originalni čip s certifikatom MFi pa bo poskrbel za popolno varnost vašega telefona. Ko raven napolnjenosti doseže 90 %, bo sprožil način počasnega polnjenja, da zaščiti baterijo pred pregrevanjem in drugimi vrstami poškodb.

Ne izgubljajte časa s čakanjem

Ni vam več treba čakati več ur, da se vaš telefon napolni. Kabel podpira protokole PD, kar pomeni, da boste v samo 30 minutah napolnili napajanje vašega iPhone 13 do 60 %. Zahvaljujoč certifikatu MFi ste lahko prepričani, da je kabel 100 % varen in združljiv z vašo napravo. Še več, kabel izstopa po izjemno hitrem (480 Mbps) prenosu podatkov – za prenos datoteke 1G potrebujete le 40 sekund!

Robustna konstrukcija

Pri izdelavi kabla so bili uporabljeni trdni materiali. Je izjemno prilagodljiv, njegovi konektorji pa so odporni na obrabo, zato vam bo uspešno služil dolgo časa. Še več, njegova dolžina je dolga kar 2 metra, tako da vam bo zagotovil priročno polnjenje ne glede na to, kje ga potrebujete.

Proizvajalec Ugreen
Model US171
Vrsta priključka Lightning-USB-C
PD Da, PD 20 W
Dolžina kabla 2 m
barva Bela
Kompatibilnost Popolnoma združljiv z iOS
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Thu, 25 Apr 2024 13:14:30 GMT