Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreTOTAL WAR: WARHAMMER 3 - DIGIPAK EDITION igra za PC

TOTAL WAR: WARHAMMER 3 - DIGIPAK EDITION igra za PC

ID: 701289
52,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Daleč onkraj sveta in njegovih drobnih vojn obstaja dimenzija čiste, zlonamerne magije: kraljestvo kaosa. To je strašen kraj, ki je smrtnemu umu nerazumljiv. Šepeta obljube o moči, a če ga zagledamo, nas zapelje. Prepustiš mu svojo dušo. Postati to.

Na tem kraju vladajo štiri uničujoče sile, ki si nenehno prizadevajo, da bi se izmuznile iz svojih spon in svet zajele z valom demonske pokvarjenosti. Nurgle, bog kuge, Slaaneš, vladar presežkov, Ceenth, spreminjevalec poti, in Khorne, bog krvi in klanja.

Na meji med svetovoma stojita na straži dve mogočni kraljestvi: strogi bojevniki Kisleva in ogromni imperij Velikega Kathaja. Toda vsako od njiju pestijo lastne preizkušnje in zdaj imata obe razlog, da prestopita prag in pošljeta svoji vojski v Kraljestvo kaosa.

Svet stoji nad prepadom. En sam korak ga bo pahnil v kataklizmo.

In nekdo namerava doseči prav to, starodavni lik, ki si ne želi ničesar drugega kot prevzeti vrhovno oblast. A da bi mu uspelo, bo potreboval prvaka...

Prihajajoči spopad bo zajel vse. Boste premagali svoje demone? Ali jim boste ukazovali?

CIAB oziroma »Code In A Box« označuje igre, pri katerih v škatlici ni fizičnega medija, temveč le koda za digitalni prenos igre.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
strategija
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
16+
Medij
DVD
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PC
Cached: Thu, 25 Apr 2024 17:21:32 GMT