Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaOmrežna opremaTP-LINK Deco X90 AX6600 2-pack Whole Home Mesh Wi-Fi6 sistem

TP-LINK Deco X90 AX6600 2-pack Whole Home Mesh Wi-Fi6 sistem

ID: 20317771
359,99 €

ali od 12,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
TP-LINK Deco X90 AX6600 2-pack Whole Home Mesh Wi-Fi6 sistem

 

Deco X90 - Mesh Wi-Fi sistem AX6600

- AX6600 Tri-Band WiFi: poveča splošne hitrosti do neverjetnih 6600 Mbps
- Mesh, ki jo poganja umetna inteligenca: inteligentno se uči omrežnega okolja, da zagotovi idealen Wi-Fi, edinstven za vaš dom
- Pametne antene: Vzpostavite močnejše povezovanje, da povečate pokritost in izboljšate brezžične povezave
- Povežite več naprav: povežite do 200 naprav, ne da bi zmanjšali zmogljivost
- Izboljšana pokritost: dosežite brezhibno pokritost celotnega doma z jasnejšim in močnejšim signalom Wi-Fi celotnega doma, ki ga ustvari Wi-Fi 6
- TP-Link HomeShield: varuje vaše domače omrežje z najsodobnejšimi funkcijami za zaščito omrežja in interneta
- Nastavitev je lažja kot kdaj koli prej: aplikacija Deco vas vodi skozi nastavitev korak za korakom

Pametne antene povečajo vašo brezhibno pokritost
Vgrajene pametne antene Deco X90 uporabljajo inteligentne algoritme za samodejno zaznavanje drugih Deco enot in vzpostavijo močnejše povezovanje med seboj, da zagotovijo brezhibno pokritost v vsakem kotičku vašega doma.

8 tokov za bliskovito hitre povezave
Z 8 hkratnimi pretoki tripasovno omrežje WiFi 6 poveča splošne hitrosti do osupljivih 6600 Mbps, kar je idealno za zadovoljevanje podatkovnih potreb vseh vaših naprav ? še posebej za zahtevne aplikacije, kot so 8K video in igre v oblaku.

Zasnovan za več naprav
Prežet s tehnologijo OFDMA in MU-MIMO, tako kot skoraj vsi izdelki TP-Link WiFi 6, je Deco X90 usmerjen v dramatično izboljšanje zmogljivosti in učinkovitosti v prometno gostem okolju. Ne glede na to, koliko naprav deluje hkrati, lahko vsi uživajo v poglobljenem predvajanju ali igranju iger brez padcev ali medpomnjenja.

Mreža, ki jo poganja AI: vedno se uči, nenehno optimizira
Deco X90, oborožen z AI-Driven Mesh, zagotavlja pametni WiFi, ki vas brez prekinitve spremlja kjer koli že ste. Samodejno se nauči vašega omrežnega okolja, kakovosti odjemalca in vedenja uporabnikov. Sofisticirani algoritmi upoštevajo različne dejavnike, tako da Deco X90 zagotavlja idealen mrežni WiFi, edinstven za vaš dom. Sprehodite se skozi svoj dom in uživajte v brezhibnem pretakanju pri najhitrejši možni hitrosti.

Naj strokovnjaki zavarujejo vaš dom
Prilagodite svoje domače omrežje z izboljšano varnostjo s pomočjo kompleta vgrajenih funkcij TP-Link HomeShield. Ne glede na to, ali ugotavljate varnostne luknje v omrežju, omejujete čas, ki ga vaši otroci prež ivijo v spletu ali blokirate spletna mesta, vam HomeShield ponuja orodja, ki jih potrebujete za popolno upravljanje omrežja.

Izjemno hiter širokopasovni dostop do interneta
Vrata 2,5 Gbps in gigabitna vrata vam omogočajo, da v celoti izkoristite svojo širokopasovno hitrost. Priključite svoje osebne računalnike, pametne televizorje ali igralne konzole v vrata za izjemno hitre žične povezave.

Nastavitev je postala veliko lažja
Odstranite škatlo Deco, namestite aplikacijo in nato preprosto sledite navodilom na zaslonu. Za ostalo bo poskrbela aplikacija Deco, ki bo vaše omrežje zagnala v nekaj minutah.

Funkcionalen in lep
Preprosta bela oblika Deco X90 in občutljivo zunanje ohišje omogočata, da se popolnoma zlije s skoraj vsakim notranjim dekorjem.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Vrsta brezžične antene
vgradna
USB priključek
ne
Tip komunikacije
žični in brezžični
LAN priključki
2, 2
Število brezžičnih anten
4
Število anten
4
Namen uporabe - router
ojačevalnik signala / repetitor
Hitrost prenosa 5 ghz
4804 Mb/s
Hitrost prenosa 5 GHz [Mb/s]
4804
Hitrost prenosa 2,4 GHz [Mb/s]
574
Wi-Fi standard
802.11ax
Antene (število)
4
Cached: Thu, 25 Apr 2024 09:48:58 GMT