Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreTribes Of Midgard: Deluxe Edition igra za PS5

Tribes Of Midgard: Deluxe Edition igra za PS5

ID: 689951
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 19.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 30.07.2021

Pripravite se, velikani prihajajo! V tem večigralskem akcijskem preživetvenem RPG-ju Midgard oblegajo nepovabljeni gostje: mitske nakaze, smrtonosni duhovi in krvoločni orjaki napovedujejo Ragnarok, konec sveta! Na vas, mogočnem Einherjarju, je, da se iz Valhale vrnete v Midgard in se prelevite v vikinškega vojščaka. Na srečo vam bodo plemenski prijatelji pomagali graditi obrambne naprave in iskati dragocenosti v širnem svetu. 

  • Raziščite svetlo nordijsko deželo: odkrili boste temnice, ubijali legendarne pošasti in gradili povsod. 

  • Gromozanski izzivi: Yggdrasilovo seme boste zaščitili pred običajnimi napadalci in s člani svojega plemena odgnali velikane, ki bi ga radi uničili, z njim pa vašo vas.

  • Pripravite se, velikani prihajajo! V tem večigralskem akcijskem preživetvenem RPG-ju Midgard oblegajo nepovabljeni gostje: mitske nakaze, smrtonosni duhovi in krvoločni orjaki napovedujejo Ragnarok, konec sveta! Na vas, mogočnem Einherjarju, je, da se iz Valhale vrnete v Midgard in se prelevite v vikinškega vojščaka. Na srečo vam bodo plemenski prijatelji pomagali graditi obrambne naprave in iskati dragocenosti v širnem svetu. 

     

    • Raziščite svetlo nordijsko deželo: odkrili boste temnice, ubijali legendarne pošasti in gradili povsod. 

    • Gromozanski izzivi: Yggdrasilovo seme boste zaščitili pred običajnimi napadalci in s člani svojega plemena odgnali velikane, ki bi ga radi uničili, z njim pa vašo vas.

    • Nastanek vikinške legende: odločili se boste za poklic, se vojskovali po divijini ter iz najdenih surovin izdelali epske kose oklepa ter mogočna orožja. Sovražnikom boste zavdali z mogočnimi sposobnostmi in premetenim razporejanjem obrambnih naprav.

    • Skličite pleme: z velikani lahko opravite le s skupnimi močmi! V Midgard se lahko podate sami ali pa v spletnem sodelovalnem načinu PvE osnujete pleme z do desetimi sodelujočimi. Na razpolago so številni načini udejstvovanja.

    • Večni boj: tekom leta bo igra dobivala dodatne izzive, še mogočnejše zaklade in nove načine, kako jo končati.

    • Inačica Deluxe Edition vsebuje meč in ščit ter dvoje živalskih spremljevalcev (Maniklo, Soleyra).

    Preizkušamo akcijsko co-op igro Tribes of Midgard 

    Tribes of Midgard ima vse aspekte preživetvene igre – nabiramo surovine in s tem nadgrajujemo orožja in bazo. Vse z namenom, da lahko napadamo močnejše nasprotnike in zdržimo v svetu čim dlje. Vsakič ko svet premagamo (tudi ko izgubimo, a manj) pridobivamo XP točke, ki nam odklepajo dodatne bonuse, like, orožja in še kaj, kar jasno kaže rogue-like pridih, ki nas z igranjem izboljšuje skille ter nas nagrajuje. 

    Igra zajema kar tri žanre, kar je težka naloga. Imam pa včasih občutek, da so določene atribute čisto izpustili. Rogue-like progresijo bi lahko dodelali z dodatnimi kozmetičnimi dodatki z upgrejdi ter jih tako izboljšali. Potrebno je omeniti, da bo igra deležna nadaljnjega razvoja, tako, da bodo po vsej verjetnosti vse to še dodajali, a zaenkrat bi vseeno si želel malce več. 

    Preberi več

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
pustolovščina
Tip igre
samostojna
Igralna platforma
PS5
Cached: Tue, 16 Apr 2024 11:09:24 GMT