Košarica

Košarica je prazna

TV Akademija - poiščemo televizor po vaših željahSe tudi vam zgodi, da vam oznake 4K, HDR, Ambilight, OLED, QLED in Smart TV ne povedo prav veliko? Nič več! Ustanovili smo prvo slovensko TV Akademijo, kjer vam bodo naši profesorji razblinili omenjene neznanke. Prefosrja Meri in Anže sta podkovana z znanjem in na tekočem s trendi.  

Oglejte si video vsebine, s katerimi vam na enostaven način razlagamo tehnologije televizorjev, predstavimo kaj pomenijo določene oznake, kako izmerite pravilno velikost televizorja zase in na kaj vse morate biti pozorni, ko izbirate televizijo zase.  

TV Akademijo smo ustavili z namenom, da vam pomagamo poiskati pravi televizor po vaših željah.  

Kliknite na gumb posamezne tehnologije televizorjev in spoznajte vse prednosti, ki jih ta prinaša.  

Ponujamo več, kot zgolj pester nabor televizorjev!

To pa še zdaleč ni vse - ob naših profesorjih, ki vas bodo naučili vse, kar je vredno vedeti o posameznih tehnologijah televizorjev - vam v Big Bangovi strokovnjaki vaš novi televizor hitro, ugodno in strokovno namestijo, vas poučijo o delovanju televizorja in funkcijah ter brezplačno odpeljejo star in odslužen televizor.

Zakaj bi se sami utrujali z dolgimi kabli in dolgimi nastavitvami, da bo vse delovalo pravilno - namestite se in prepustite ta del Big Bang strokovnjakom. Vi pa si le še izberite vsebino za ogled. 

Zavarujte svoj novi televizor Prepustite montažo našim strokovnjakom Izberite način plačila, ki vam ustreza

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.