Košarica

Košarica je prazna

Final countdown le še

Tv sprejemniki 49LH604V SMART TV LG

Izredno enostavna uporaba vseh funkcij s posebej razvitim izjemno hitrim webOS 3.0 vmesnikom in Dual Core procesorjem , katerega glavni namen je narediti televizor spet enostaven, hiter in prijazen do uporabnika in to kljub temu, da aparat omogoča praktično vse: Smart TV, multimedijo, snemanje na zunanje enote, povezljivost na več načinov z večino drugih aparatov uporabnika.

Priporočena cena:
549,99 €
 
46999
  • Poštnina je brezplačna
  • Brezplačna dostava na dom za nakup nad 180 €

Ponudba velja v vseh trgovinah Big Bang in v spletnem centru bigbang.si od 20.4. do 24.4.2017 oziroma do prodaje zalog. Odstotki popustov pri izdelkih iz kataloga so zaokroženi. Točna cena s popustom je zapisana ob izdelku. Možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva.

Opis izdelka

Posebej razvit, izjemno hitri vmesnik webOS 3.0 je nastal z namenom, da bi televizor spet postal enostaven za uporabnika. Ta inovacija poenostavlja in združuje določene funkcije ter vas vodi do cilja brez ovir od samega vklopa do končnega izklopa aparata.

Magic Mobile Connection
Vsebine iz mobilnikov lahko enostavno predvajate na televizorju LG brez zapletenih povezav. Kajti z Magic Mobile Connection je mogoče aplikacije na Vašem mobilniku zdaj enostavno krmiliti kar preko daljinskega upravljalnika za televizor Magic Zoom. Ko pritisnete tipko Zoom, lahko izbrani del slike povečate celo do 200%. Če tipko držite dlje časa, se celotna slika lahko poveča vse do 330%. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Diagonala zaslona 124-125 cm (49'')
Internet TV Smart TV
Tehnologija zaslona LED LCD
Ločljivost zaslona FHD
Oblika zaslona raven
Indeks kakovosti slike 900
USB priključek da
USB predvajanje slike, zvok, HDD snemanje, filmi
Brezžična povezava Wi-Fi
3D tehnologija ne
Tip digitalnega sprejemnika DVB-C, DVB-T2, DVB-S2
GARANCIJA 2 leti
Energijski razred A++
Poraba moči 45 W
Letna poraba energije 66 KWH
Prikaži več

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.