Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOmarice za TV in AVvidaXL Stojalo za TV / ekran stekleno zeleno 80x30x13 cm

vidaXL Stojalo za TV / ekran stekleno zeleno 80x30x13 cm

ID: 20622190
73,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 85.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To sodobno stojalo za TV se ponaša s stekleno površino, kombinira pa stil in funkcionalnost. V vaše bivalne prostore bo v trenutku vneslo pridih stila. Lahko se uporablja tudi kot stojalo za računalniški zaslon..

 

To praktično TV stojalo ima konstrukcijo iz kaljenega stekla. Elegantna in preprosta oblika te TV enote bo v vaše bivalne prostore vnesla moderen pridih.

Steklena polica se lahko uporablja kot stojalo za TV ali pa za dvig vašega namiznega zaslona za računalnik, televizije, prenosnega računalnika in drugih multimedijskih naprav. Ko bo vaš računalniški zaslon postavljen na stekleno polico, boste imeli boljši pogled na zaslon, poleg tega pa boste lahko udobno sedeli, kar bo zmanjšalo napetost in neudobje v vašem vratu in hrbtu. Prostor pod stojalom je primeren za shranjevanje vašega DVD predvajalnika, igralne konzole, predvajalnika, sprejemnikov in medijskih nosilcev.

Steklen okvir je kaljen, kar zagotavlja dodatno moč in varnost. Gladka površina je enostavna za čiščenje, z vlažno krpo.

  • Barva: Zelena
  • Material: Steklo, plastika
  • Dimenzije: 80 x 30 x 13 cm (D x Š x V)
  • Debelina stekla: 8 mm
Tehnične podrobnosti
Barva
limetno zelena
Širina [cm]
80
Višina [cm]
13
Cached: Thu, 28 Mar 2024 10:09:58 GMT