VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeBrezžične slušalke TWS Pisen LV08JL (bele)

Brezžične slušalke TWS Pisen LV08JL (bele)

ID: 20636378
13,23 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 11.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 40.09 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke TWS Pisen LV08JL (bele)

 

Brezžične slušalke TWS Pisen LV08JL (bele)

Uživajte v svoji najljubši glasbi na nov način. Slušalke Pisen LV08JL ponujajo visoko kakovost zvoka in zanesljivo povezljivost zahvaljujoč Bluetooth 5.0. Odpravljanje šumov CVC 8.0 vam omogoča, da slišite, kar želite slišati, vzdržljive baterije pa zagotavljajo dolgo delovanje. Še več, slušalke so vodoodporne IPX7 in imajo ergonomsko obliko, tako da vam ni treba skrbeti za nelagodje med dolgotrajno uporabo Pisen LV08JL.

Stabilna povezava

Slušalke Pisen LV08JL se povežejo z vašo napravo prek Bluetooth različice 5.0, kar zagotavlja signal brez izgub do 15 metrov in stabilno povezavo brez motenj. Poleg tega vam ni treba skrbeti za zaostajanje in uživate v boljši avdio in video sinhronizaciji. Slušalke so zato odlične za gledanje filmov ali igranje iger.

Zmanjšanje hrupa

Se pogovarjate po telefonu, pa vas hrup v okolici moti? S Pisen LV08JL so te in podobne težave preteklost. Slušalke uporabljajo odpravljanje šumov CVC 8.0, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar vam je pomembno.

Visokokakovosten zvok

Poslušajte glasbo in uživajte v visokokakovostnem zvoku. Slušalke so opremljene s 6 mm dinamičnimi gonilniki in kompozitno membrano, kar vam omogoča odkrivanje prej neprepoznanih podrobnosti vaših najljubših pesmi. Poleg tega podpira zvočne kodeke AAC in SBC ter podpira izenačevalnik, tako da lahko zvok prilagodite svojim pričakovanjem.

Priročno upravljanje

Brezžične slušalke Pisen LV08JL se samodejno povežejo z vašo napravo po prvem seznanjanju in z njimi ne boste imeli težav. S ploščami na dotik lahko prilagodite glasnost, preskočite pesmi, ustavite/nadaljujete predvajanje ali zaženete glasovnega pomočnika. Še več, vsaka slušalka se neodvisno poveže z napravo, kar vam omogoča, da glasbo delite z ljubljeno osebo.

Vodoodporen, ergonomski

Pisen LV08JL je vodoodporen IPX7, zato ga lahko uspešno vzamete s seboj na vadbo. Še več, odlikuje jih ergonomska oblika, tako da jih lahko nosite dolgo časa brez občutka utrujenosti. Poleg tega vam bodo priloženi prevleki v 3 velikostih (S/M/L) omogočili še večjo prilagoditev slušalk.

Vključeno

  • slušalke
  • kape 3 pari (S/M/L)
  • Polnilni kabel USB-A v USB-C
  • navodila za uporabo

Specifikacija:

Proizvajalec Pisen
Model LV08JL
barva bela
Bluetooth različica 5.0
Čas delovanja cca.4,5h
Čas pripravljenosti pribl. 70 h
Čas polnjenja pribl. 1,5 ure
Kapaciteta baterije slušalka: 45 mAh, etui: 500 mAh
Nazivna napetost 3,7 V
Vhodna napetost DC 420 mA
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 14:42:05 GMT