Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaOklepni film Cadorabo Full Screar, združljiv s Samsungom - zaščitnim filmom v prozornem s črno -kaljenim zaščitnim steklom v 9H trdoti s 3D dotikom

Oklepni film Cadorabo Full Screar, združljiv s Samsungom - zaščitnim filmom v prozornem s črno -kaljenim zaščitnim steklom v 9H trdoti s 3D dotikom

ID: 20604485
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 22.3. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oklepni film zajema zaslon v celoti, kar pomeni, da pritrditev dodatnega pokrova ne vpliva.
  • Zaščitno steklo ohranja uporabnost in barvno hitrost (99%) Prikaz - Skoraj nevidna zaščita!
  • Zaščita zaslona je narejena iz posebej predelanega stekla in ščiti vaš zaslon Škoda, ki jo povzročajo vplivi in ​​trki-zato podaljšate življenjsko dobo storitve!
  • Kako-it-Works: dvoslojni sistem za zaščito filma olajša uporabo zaslonskega filma! Mehurčke je mogoče enostavno odstraniti proti robom.

 

kalorabo kaljeno steklo Polno zaslon kaljeno steklo Polno pokrovno zaščitno steklo

kaljeno steklo ščiti prikaz vašega mobilnega telefona. Izdelana je iz posebej predelanega stekla, da se zaslon optimalno zaščiti pred praskami in kapljicami. prste na zaslonu. Barvna hitrost zaslona je še vedno zagotovljena.

Odpornost prask kristalno prozornega zaščitnega stekla podaljša življenjsko dobo zaslona tudi v primeru kapljic. Steklo je izjemno tanko in niti ne ovira obratovanja telefona niti ne spremeni kakovosti slike.

Ponujen izdelek je dodatni izdelek iz Cadorabo. Sklic na zgoraj navedene blagovne znamke je samo tako, da kaže, da je ponujen izdelek namenjen kot dodatna oprema.

Tehnične podrobnosti
Vrsta zaščite zaslona
zaščitno steklo
Original/kompatibilen
kompatibilen
Za znamko naprave
Samsung
Cached: Tue, 19 Mar 2024 08:28:57 GMT