VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiLikanje in šivanjeLikalniki in dodatkiUFESA 2800 W PV3280 parni likalnik moder

UFESA 2800 W PV3280 parni likalnik moder

ID: 20410520
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 2.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Parni likalnik PV3280 ima potrebno moč, da se izognete podaljševanju dolgočasnega postopka likanja in takoj dosežete popolne rezultate. Hitro segrevanje in učinkoviti rezultati z enim samim prehodom odpravijo najbolj odporne gube z minimalnim naporom. VERTIKALNA PARA Praktična navpična parna funkcija je idealna za glajenje gub na zavesah, oblekah ali vrhnjih oblačilih. Ničesar vam ni treba več pobirati ali odstranjevati: samo usmerite parni curek na tkanino in počakajte na njeno nežno, a nenehno delovanje, da jo zlikate. “SOFT TOUCH” ROČAJ Udobje je ključno, še posebej, če je treba zlikati veliko oblačil. Ročaj "soft touch" z mehkim in prijetnim dotikom je udoben za držanje tudi pri dolgotrajnih opravilih likanja. PRŠILO PROTI KAPLJANJU IN PRŠENJU Likalnik Ufesa PV3280 ima popoln sprej za pomoč pri likanju; in sistem proti kapljanju, ki pomaga preprečiti, da bi te vodne sledi pustile na oblačilih. POUDARJENE LASTNOSTI Parni sunek max 180gr Konstantna para 0-30 gr/min Konstantno doziranje pare v vodoravnem in navpičnem položaju 3 sistemi proti vodnemu kamnu: 1. Samočistilni, 2. Kartuša proti vodnemu kamnu, 3. Funkcija proti vodnemu kamnu Prostornina rezervoarja 330 ml Navpično likanje s pršilom proti kapljanju in pršenjem Omogoča parno ali suho likanje 1,9 m dolg kabel in pritrdilna sponka

 

Parni likalnik PV3280 ima potrebno moč, da se izognete podaljševanju dolgočasnega postopka likanja in takoj dosežete popolne rezultate.

Hitro segrevanje in učinkoviti rezultati z enim samim prehodom odpravijo najbolj odporne gube z minimalnim naporom.

VERTIKALNA PARA

Praktična navpična parna funkcija je idealna za glajenje gub na zavesah, oblekah ali vrhnjih oblačilih. Ničesar vam ni treba več pobirati ali odstranjevati: samo usmerite parni curek na tkanino in počakajte na njeno nežno, a nenehno delovanje, da jo zlikate.


“SOFT TOUCH” ROČAJ

Udobje je ključno, še posebej, če je treba zlikati veliko oblačil. Ročaj "soft touch" z mehkim in prijetnim dotikom je udoben za držanje tudi pri dolgotrajnih opravilih likanja.


PRŠILO PROTI KAPLJANJU IN PRŠENJU

Likalnik Ufesa PV3280 ima popoln sprej za pomoč pri likanju; in sistem proti kapljanju, ki pomaga preprečiti, da bi te vodne sledi pustile na oblačilih.


POUDARJENE LASTNOSTI

  • Parni sunek max 180gr
  • Konstantna para 0-30 gr/min
  • Konstantno doziranje pare v vodoravnem in navpičnem položaju
  • 3 sistemi proti vodnemu kamnu: 1. Samočistilni, 2. Kartuša proti vodnemu kamnu, 3. Funkcija proti vodnemu kamnu
  • Prostornina rezervoarja 330 ml
  • Navpično likanje s pršilom proti kapljanju in pršenjem
  • Omogoča parno ali suho likanje
  • 1,9 m dolg kabel in pritrdilna sponka

Tehnične podrobnosti
Vrsta likalnika
parni likalnik
Barva
modra
Prostornina vodnega rezervoarja (ml) 0
330
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 29 Mar 2024 09:48:37 GMT