Išči

Brezžični induktivni polnilec Choetech T524-S, 10W (črn)

ID: 20628788
16,06 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 41.36 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični induktivni polnilec Choetech T524-S, 10W (črn)

 

Hitri brezžični induktivni polnilnik Choetech 10 W (črn)

Takoj napolnite svoj pametni telefon in prihranite čas! 10-vatni hitri brezžični indukcijski polnilnik Choetech je združljiv s številnimi priljubljenimi napravami in ima široko polnilno postajo, ki omogoča tudi horizontalno polnjenje in povečuje udobje uporabe vašega telefona. Naprava ima LED osvetlitev ozadja in protizdrsne funkcije, kot nagiba pa dosega do 60°. Uporaba polnilca je popolnoma varna.

Široka združljivost

Velika prednost induktivnega polnilnika Choetech je njegova široka vsestranskost. Z njegovo pomočjo lahko napolnite modele Samsung z močjo 10 vatov: Samsung Galaxy S10E/S10/S10+, Note 8/Note 9, S9/S9+, S8/S8+, Note 5, S7/S7 Edge, S6 Edge+ (ustrezen adapter je potreben za podporo tehnologije hitrega polnjenja QC 2.0 ali QC 3.0). Z močjo 7,5 W boste polnili modele iPhone: 11 Pro/11 Pro Max, 11, XR/XS/XS Max, X, 8/8 Plus. Po drugi strani pa je standardno 5 W polnjenje možno z napravami, ki podpirajo Qi, kot je Samsung S6/S6 Edge.

Hitro polnjenje

Z uporabo brezžičnega indukcijskega polnilnika Choetech boste skrajšali čas, ki ga morate čakati, da se baterija vašega telefona napolni. 3 ure in 14 minut je čas, ki je potreben za popolno napolnitev telefona Samsung Galaxy 10. Z drugimi polnilniki bi se ta čas povečal na 3 ure in 45 minut. Model iPhone X bo napolnjen v 3 urah in 40 minutah – z uporabo standardnih polnilcev bi ta čas podaljšali na približno 4 ure. Polnilec Choetech skrajša postopek polnjenja za približno 30 minut. Pozabite na dolgo čakanje!

Veliko udobje uporabe

Zahvaljujoč dvema visokokakovostnima indukcijskima tuljavama ima izdelek širšo polnilno podlago, ki omogoča polnjenje naprave, ki se nahaja tako navpično kot vodoravno. To vam omogoča udobno uporabo telefona tudi med polnjenjem. Udobno lahko gledate filme, se posvetite branju ali igricam. Kot nagiba polnilca je 60°, kar še poveča udobje uporabe. Če debelina ohišja vašega telefona ne presega 4 mm, vam ga pred polnjenjem ni treba odstraniti iz naprave. Vendar pa je potrebno odstraniti vse magnetne ali kovinske dele.

Še več udobja

Nedrseči silikonski deli nosilca zagotavljajo, da polnilec ostane trdno na mestu. Tako vam ni treba skrbeti za varnost vašega napolnjenega telefona. LED osvetlitev ozadja, ki vas obvešča o delovanju naprave, ima zelo mehko svetlobo, zato vas med nočnim polnjenjem ne bo motila pri spanju. Polnilnik ima pametni čip, ki med drugim zagotavlja večstopenjsko zaščito pred prevelikim tokom, pregrevanjem, prenapetostjo in kratkim stikom.

Vključeno:

  • Brezžični induktivni polnilec Choetech
  • Kabel USB/Micro USB (1,2 m)
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec Choetech
Model T524-S
Moč 10 W (maks.)
barva Črna
Kabelski priključki USB/Micro USB
Dolžina kabla 1,2 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Thu, 25 Apr 2024 05:01:28 GMT