Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Večnamenski brizgalni tiskalnik Ink Advantage 3525 za fotografije in dokumente ter domačo rabo.

Večnamenski tiskalnik je oblikovan za družine in druge domače uporabnike, ki želijo napravo, ki lahko tiska od dokumentov, e-pošte in spletnih strani do bogatih, svetlih fotografij vrhunske kakovosti, poleg tega pa tudi orodja za kopiranje in optično branje.

Naredite več za manj - tudi do 2x več strani za isto ceno
Tiskajte z ugodnimi ločenimi črnili in zamenjajte samo tisto, ki vam je zmanjka. Natisnete lahko dokumente in fotografije, naredite hitre kopije in skene, lahko pa se tudi povežete na spletne vsebine. Samodejno dvostransko tiskanje vam omogoči prihranek pri času in papirju. Tiskate lahko do roba, tako da naredite iztise fotografij in dokumentov profesionalnega izgleda kar doma. Hitrost iztisa črne strani je 8 strani na minuto, hitrost iztisa barvne pa 7,5 strani na minuto.

Brezžično tiskanje
Aplikacija HP ePrint omogoča tisk kar iz vaših pametnih naprav, doma pa ga lahko povežete na brezžično omrežje s pomočjo HP Auto Wireless Connect in tako enostavno tiskate iz katerekoli povezane naprave.

Več o tiskalniku si lahko preberete na večpredstavnostni strani

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Ločljivost tiskanja 4800x1200 DPI
Barvni izpis da
Hitrost čb tiskanja 8
Obojestransko tiskanje da
Mrežni priključek ne
Brezžična povezava Wi-Fi
LCD zaslon da
Garancija 1 leto
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.