VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaZunanja svetilaVgradna nočna lučka s senzorjem mraka 1W 475lm 3000K kvadratna

Vgradna nočna lučka s senzorjem mraka 1W 475lm 3000K kvadratna

ID: 20406281
7,86 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vgradna nočna lučka s senzorjem mraka 1W 475lm 3000K kvadratna

 

LED vgradna svetilka daje svetlobo z močjo 1 W, svetilnostjo 475 lm in barvo 3000 K (toplo bela). Primerena je za razsvetljavo stopnic, hodnikov ali nočno razsvetljavo prostora. Svetilka je opremljena s senzorjem mraka, kar pomeni, da se svetilka ob mraku vklopi, ter zjutraj izklopi. Svetilka je izdelana iz bele plastike. Zaradi svojega brezčasnega videza bo videti odlično v kateri koli notranjosti.

LED vgradna svetilka ima stopnjo zaščite IP44. Zaradi tega lahko svetilko namestite znotraj in zunaj.

Svetilko namestimo z vijaki v kalsično električno dozo s premerom 65 mm. Montaža je enostavna in hitra. Kabli se priklopijo z vijačnimi sponkami. Svetilka ima tudi vgrajeno stikalo za nastavitev senzorja mraka.

LED svetlobni viri imajo številne prednosti:

Dolga življenjska doba - če se odločimo za nakup LED svetlobnega vira, izdelek kupimo za daljše časovno obdobje. LED vgradna svetilka ima življenjsko dobo do 20.000 ur.
Porabijo manj električne energije - če želimo prihraniti pri računih za elektriko, so LED svetlobni viri odlična ideja, saj LED svetila porabijo do 90% manj električne energije kot tradicionalne žarnice
Prijazna do oči - tako imenovani "utripajoč učinek" "se pri LED osvetlitvi ne pojavi, kar pomeni, da se oči, ko se dolgo zadržujete v prostoru z LED svetili, ne utrudi.
Barva svetlobe - Pri izbiri LED svetlobnega vira imamo pri izbiri barve ali temperature svetlobe veliko možnosti. Na trgu lahko najdete izdelke, ki dajejo klasično belo svetlobo, vendar z različnimi temperaturami (toplo bela, nevtralno bela) in izdelke, ki dajejo svetlobo v nenavadnih barvah, na primer rdečo, modro, zeleno.

Tehnične specifikacije
Namestitev: vgradna
Moč: 1 W
Svetilnost: 475 lm
Dimenzije: 86x86mm
Barva svetlobe: 3000 K (toplo bela)
Bela barva

Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
zunanja luč
Cached: Fri, 29 Mar 2024 05:20:14 GMT