VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMultimedijski predvajalnikiVIEWSONIC NMP-580W 8GB HD Android mrežni multimedijski predvajalnik

VIEWSONIC NMP-580W 8GB HD Android mrežni multimedijski predvajalnik

ID: 694121
550,99 €

ali od 14,67 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 2.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VIEWSONIC NMP-580W 8GB HD Android mrežni multimedijski predvajalnik

 

VIEWSONIC NMP-580W multimedijski predvajalnik ponuja zanesljivo in osupljivo predvajanje večpredstavnostnih datotek 1080p na zaslonih velikega formata in drugih digitalnih rešitvah. Z vgrajeno brezžično povezavo in RJ45 povezljivostjo, skupaj s programsko opremo Signage Manager, NMP-580W omogoča enostavno izdelavo, načrtovanje in nalaganje prilagojenih večpredstavnostnih vsebin na prikazovalnike iz osebnih računalnikov ali prenosnih rač unalnikov. Vgrajenih 8 GB pomnilnika ter USB priključek in mikro SD reža omogočajo neposredno predvajanje vsebine visoke ločljivosti. NMP-580W podpira tudi najnovejše standarde HTML5 in SMIL, ki strankam zagotavljajo dinamična in informativna sporočila. Vgrajena funkcija "fail-safe" omogoča povezanemu zaslonu nadaljevanje predvajanja vnaprej dodeljene večpredstavnostne vsebine, tudi če medijski predvajalnik ne deluje. NMP-580W ponuja zanesljivo rešitev za posredovanje informacij v prodajnih okoljih, v izobraževanju, hotelirstvu ...

Multimedijski predvajalnik je z vhodom HDMI sposoben sprejemati videoposnetke Full HD z naprav kot so televizijski sprejemniki in predvajalniki DVD. Televizijske programe ali filme lahko kombinirate s promocijsko vsebino v prodajnem okolju, s čimer ustvarite dinamične oglase in svoje sporočilo prilagodite vašim potrošnikom.

Predvajalnik podpira vsebine HTML5, W3C in SMIL, pridobljene iz interneta. To uporabnikom omogoča prikazovanje svežih in zanimivih vsebin, kot so novice, vremenske informacije, trendi na borzi, športni rezultati, družabna omrežja ali RSS-viri na več zaslonih.

Ta predvajalnik lahko shrani in predvaja več ur multimedijske vsebine z visoko ločljivostjo, zahvaljujoč 8 GB vgrajenega spomina. Poleg tega priročna funkcija predvajanja preko USB priključka brez računalnika omogoča, da se fotografije, glasba in 1080p videoposnetki takoj prikažejo direktno z USB ključka ali preko reže za mikro SD kartice.

Predvajalnik podpira Full HD 1080p dekodiranje in standarde ekranskega medija POPAI (Point of Purchase Advertising Advertising), vključno z MPEG, H.264 in VC-1. S pomočjo izhoda HDMI se na zaslonih velikega formata odlično prikaže 1080p multimedijska vsebina.

Programska oprema Signage Manager uporabnikom omogoča prenos multimedijske vsebine na predvajalnik iz osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov. To vgrajeno orodje za upravljanje vsebine omogoča tudi oblikovanje, nač rtovanje in shranjevanje nastavitev predvajanja.

Predvajalnik nudi brezžično (802.11 b / g / n) in mrežno RJ45 Ethernet povezljivost, kar zagotavlja priročno in učinkovito nalaganje vsebine iz povezave z osebnim računalnikom ali prenosnikom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Brezžična povezava
da
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:44:35 GMT