VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDidaktične igračeVodni baloni na slamicah 74 balonov + 4 za večkratno uporabo

Vodni baloni na slamicah 74 balonov + 4 za večkratno uporabo

ID: 20404548
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baloni so pogosti na zabavah in rojstnodnevnih zabavah, predlagamo drugačno rešitev – Baloon Battle! Popolna zabava za tople dni, ki podari veliko veselja in nasmeha. Poleti, bodisi ob morju, na dvorišču, ob bazenu, ne bo zabavno samo za otroke, ampak tudi za odrasle. Prednost je hlad v vročih dneh.

 

Baloni so pogosti na zabavah in rojstnodnevnih zabavah, predlagamo drugačno rešitev – Baloon Battle! Popolna zabava za tople dni, ki podari veliko veselja in nasmeha. Poleti, bodisi ob morju, na dvorišču, ob bazenu, ne bo zabavno samo za otroke, ampak tudi za odrasle. Prednost je hlad v vročih dneh. V kompletu sta dva šopa po 37 balonov različnih barv. Celoten komplet morate samo priključiti na pipo in počakati, da se baloni napolnijo. V kompletu so tudi 4 žogice v rdeči, oranžni, rumeni in modri barvi, ki jih lahko tudi polnimo in bodo delovale kot vodne bombe. Prednost je, da jih lahko uporabljate znova in znova. Pripravljeno strelivo? Pojdimo! Dimenzije: dolžina 23 cm premer luknje 4 cm Vodni set igrač je namenjen vsem otrokom nad 6 let . Igrača je skladna s standardom EN71 in CE certifikatom.
Cached: Fri, 29 Mar 2024 14:55:15 GMT