Išči

VONHAUS 75L vrtni voziček

ID: 690262
128,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Olajšajte si delo težkih bremen z VonHausovim vrtnim vozičkom. Super zamenjava navadni samokolnici. Lastnosti: Idealen za prevažanje sadik, zemlje, komposta, peska, kamenja, polenov, raznih vrtnih odpadkov, orodja in še veliko drugega. Ta priročen vrtni pomočnik se ponaša z močno plastično kadjo prostornine 75L, transportira pa lahko do 250kg tovora, oziroma v primeru uporabe kiperja do 180kg. Okvirje vozička je sestavljeno iz robustnega jekla, premazanega z zaščitno, ki preprečuje rjavenje ali krušenje in nudi še večjo trdnost.  78 cm dolg drog z mehkim ročaje za potiskanje/vleko omogoča smerno sprednje krmiljenje. Lahko pa uporabite tudi vgrajeno vlečno kljuko. Štiri velike pnevmatike premera 10" enakomerno porazdelijo težo tovora ter tako omogočajo lahkotno in enostavno manevriranje tudi na grobi, neenakomerni podlagi. Enostaven sprostitveni mehanizem - preprosto povlecite ročaj navzven, da sprostite voziček iz blokiranega načina.

 

Olajšajte si delo težkih bremen z VonHausovim vrtnim vozičkom.
Super zamenjava navadni samokolnici.

Lastnosti:

  • Idealen za prevažanje sadik, zemlje, komposta, peska, kamenja, polenov, raznih vrtnih odpadkov, orodja in še veliko drugega.
  • Ta priročen vrtni pomočnik se ponaša z močno plastično kadjo prostornine 75L, transportira pa lahko do 250kg tovora, oziroma v primeru uporabe kiperja do 180kg.
  • Okvirje vozička je sestavljeno iz robustnega jekla, premazanega z zaščitno, ki preprečuje rjavenje ali krušenje in nudi še večjo trdnost. 
  • 78 cm dolg drog z mehkim ročaje za potiskanje/vleko omogoča smerno sprednje krmiljenje. Lahko pa uporabite tudi vgrajeno vlečno kljuko.
  • Štiri velike pnevmatike premera 10" enakomerno porazdelijo težo tovora ter tako omogočajo lahkotno in enostavno manevriranje tudi na grobi, neenakomerni podlagi.
  • Enostaven sprostitveni mehanizem - preprosto povlecite ročaj navzven, da sprostite voziček iz blokiranega načina.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka in orodje
vrtni voziček
Cached: Tue, 23 Apr 2024 11:20:28 GMT