Išči

VonHaus oljni radiator 7 reber

ID: 20387932
108,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: JB Trade D.O.O.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ima 7 z oljem napolnjenih reber za učinkovito ogrevanje majhnih, srednjih in velikih prostorov, zaradi česar je idealen za ohranjanje toplote in toplote tako v domovih kot v pisarnah. Zahvaljujoč 3 nastavitvam toplote - 600 W, 900 W, 1500 W - in nastavljivemu nadzoru termostata je doseganje in vzdrževanje popolne temperature enostavno. Prostostoječa zasnova iz robustnega belega jekla s štirimi gladkimi drsnimi kolesi in integriranimi ročaji za prenašanje za enostavno manevriranje. Sistem za zaščito pred pregrevanjem Opremljen z vrsto varnostnih funkcij, vključno s sistemom za samodejno zaščito pred pregrevanjem in stikalom za prevrnitev. Opremljen je z 1,5-metrskim napajalnim kablom in vgrajenim kablom za urejeno shranjevanje grelnika, ko ni v uporabi. Niste prepričani, kateri električni grelnik je pravi za vas? Oglejte si naš priročni vodnik po električnih grelnikih na našem blogu. Velikost: L33 X D24 X V60 cm Upoštevajte, da je ta grelnik primeren samo za občasno uporabo ali v dobro izoliranih prostorih. Dimenzije: V60cm x Š33cm x D24cmTeža: 6,5 kgŠtevilo reber: 7Nastavitve temperature: 3 nastavitve: 600W, 900W, 1500WDolžina kabla: 1,5 mZaščita pred pregrevanjem: DATermostat: DABarva: bela

 

Ima 7 z oljem napolnjenih reber za učinkovito ogrevanje majhnih, srednjih in velikih prostorov, zaradi česar je idealen za ohranjanje toplote in toplote tako v domovih kot v pisarnah.

Zahvaljujoč 3 nastavitvam toplote - 600 W, 900 W, 1500 W - in nastavljivemu nadzoru termostata je doseganje in vzdrževanje popolne temperature enostavno.

Prostostoječa zasnova iz robustnega belega jekla s štirimi gladkimi drsnimi kolesi in integriranimi ročaji za prenašanje za enostavno manevriranje.

Sistem za zaščito pred pregrevanjem

Opremljen z vrsto varnostnih funkcij, vključno s sistemom za samodejno zaščito pred pregrevanjem in stikalom za prevrnitev.

Opremljen je z 1,5-metrskim napajalnim kablom in vgrajenim kablom za urejeno shranjevanje grelnika, ko ni v uporabi.

Niste prepričani, kateri električni grelnik je pravi za vas? Oglejte si naš priročni vodnik po električnih grelnikih na našem blogu.

Velikost: L33 X D24 X V60 cm

Upoštevajte, da je ta grelnik primeren samo za občasno uporabo ali v dobro izoliranih prostorih.

Dimenzije: V60cm x Š33cm x D24cm
Teža: 6,5 kg
Število reber: 7
Nastavitve temperature: 3 nastavitve: 600W, 900W, 1500W
Dolžina kabla: 1,5 m
Zaščita pred pregrevanjem: DA
Termostat: DA
Barva: bela

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
bela
Vrsta ogrevalnega telesa
električni radiator
Cached: Thu, 25 Apr 2024 13:40:50 GMT