Išči

VONHAUS VRTNI VOZIČEK

ID: 690261
124,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

VonHaus vrtni voziček  Iščete zanesljivega pomočnika, ki bo vlekel svojo težo? Ta VonHaus vrtni voziček je zgrajen tako, da prenese zahteven teren in varno vozi tovor, tako da vam ni treba. Močno črno jeklo iz katerega je zgrajena, mu zagovatavlja nosilnost teže 600 kg ali 500 kg, ko je v gibanju. Veliko, da vam pomaga pri vseh vrstah sam-svoj-mojster opravilih, vrtnarnih ter gradbenih opravilih. Resnično vsestranski; voziček lahko uporabite za vse vrste zunanjih opravil, v katerem koli vrtu, majhnih gospodarstvih, hlevu ali dvorišču. Velik prostor in velika nosilnost omogočata prevažanje težkih stvari kot so polena, lesa ali opek.  Lastnosti: Klasična črna jeklena mreža je močna in trpežna za dolgotrajno uporabo. Vključuje odstranljivo plastično notranjo podlogo- odlično za razsuti tovor, kot so zemlja, pesek, prod, kamni in lubje. Mehka ročica za udoben oprijem pri vlečenju ali potiskanju. Velikost: 85 x 43 x 22 cm (DxŠxG) Maksimalna nosilnost: 350 kg Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/black-garden-trolley

 

VonHaus vrtni voziček 

  • Iščete zanesljivega pomočnika, ki bo vlekel svojo težo? Ta VonHaus vrtni voziček je zgrajen tako, da prenese zahteven teren in varno vozi tovor, tako da vam ni treba.
  • Močno črno jeklo iz katerega je zgrajena, mu zagovatavlja nosilnost teže 600 kg ali 500 kg, ko je v gibanju.
  • Veliko, da vam pomaga pri vseh vrstah sam-svoj-mojster opravilih, vrtnarnih ter gradbenih opravilih.
  • Resnično vsestranski; voziček lahko uporabite za vse vrste zunanjih opravil, v katerem koli vrtu, majhnih gospodarstvih, hlevu ali dvorišču. Velik prostor in velika nosilnost omogočata prevažanje težkih stvari kot so polena, lesa ali opek. 

Lastnosti:

  • Klasična črna jeklena mreža je močna in trpežna za dolgotrajno uporabo.
  • Vključuje odstranljivo plastično notranjo podlogo- odlično za razsuti tovor, kot so zemlja, pesek, prod, kamni in lubje.
  • Mehka ročica za udoben oprijem pri vlečenju ali potiskanju.
  • Velikost: 85 x 43 x 22 cm (DxŠxG)
  • Maksimalna nosilnost: 350 kg

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/black-garden-trolley

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka in orodje
vrtni voziček
Cached: Thu, 18 Apr 2024 06:11:01 GMT