VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

VONSHEF 2,5L cvrtnik

ID: 20389637
51,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
2,5 l  cvrtnik  Trojno ocvrt krompirček, pečena riba v slogu trgovine s čipsom, ocvrt piščanec, domači krofi, churros in še več - s tem 2,5-litrskim cvrtnikom v vaši kuhinji lahko skuhate vse svoje priljubljene ocvrte natanko tako, kot vam je všeč. Ta dobro izdelan aparat ima globok 2,5-litrski lonec za olje in široko košaro za živila, ki zagotavljata, da so živila popolnoma pokrita, temeljito kuhana in pripravljena za serviranje z zlato hrustljavim zaključkom. Ta model VonShef je opremljen s kovinskim filtrom za vonjave v pokrovu, ki zmanjšuje možnost, da bi vonjave ušle iz stroja. Pokrov ima tudi veliko pregledno ploščo, tako da lahko spremljate napredek hrane med kuhanjem. Ima 2,5-litrsko oljno komoro in veliko košaro za hrano za pripravo ene ali dveh porcijOdstranljiv pokrov, ki ustreza vašim kuharskim željam z vgrajeno ploščo za ogledNeoprijemljiv lonec in snemljiv pokrov za enostavno čiščenjeZ gumbom za temperaturo do 190 °C je doseganje popolnih rezultatov preprostoVgrajen zložljiv ročaj za košaro zagotavlja varno uporabo, enostavno rokovanje in priročno shranjevanjeDimenzije: D33,5 X Š31,5 X V23 cm

 

2,5 l  cvrtnik 

Trojno ocvrt krompirček, pečena riba v slogu trgovine s čipsom, ocvrt piščanec, domači krofi, churros in še več - s tem 2,5-litrskim cvrtnikom v vaši kuhinji lahko skuhate vse svoje priljubljene ocvrte natanko tako, kot vam je všeč.

Ta dobro izdelan aparat ima globok 2,5-litrski lonec za olje in široko košaro za živila, ki zagotavljata, da so živila popolnoma pokrita, temeljito kuhana in pripravljena za serviranje z zlato hrustljavim zaključkom.

Ta model VonShef je opremljen s kovinskim filtrom za vonjave v pokrovu, ki zmanjšuje možnost, da bi vonjave ušle iz stroja. Pokrov ima tudi veliko pregledno ploščo, tako da lahko spremljate napredek hrane med kuhanjem.

Ima 2,5-litrsko oljno komoro in veliko košaro za hrano za pripravo ene ali dveh porcij
Odstranljiv pokrov, ki ustreza vašim kuharskim željam z vgrajeno ploščo za ogled
Neoprijemljiv lonec in snemljiv pokrov za enostavno čiščenje
Z gumbom za temperaturo do 190 °C je doseganje popolnih rezultatov preprosto
Vgrajen zložljiv ročaj za košaro zagotavlja varno uporabo, enostavno rokovanje in priročno shranjevanje
Dimenzije: D33,5 X Š31,5 X V23 cm

Tehnične podrobnosti
Funkcije cvrtnika
odstranljiva posoda
Prostornina košare [l]
2.5
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 29 Mar 2024 02:07:32 GMT