VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

HUAWEI Watch Fit Mini rjava pametna ura

ID: 695248
119,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Watch Fit Mini RJAVA HUAWEI

 

 

  • 6 stvari za ljubezen
  • Klasičen pravokotni dizajn ure
  • 2-tedenska življenjska doba baterije 1
  • Sledenje menstrualnemu ciklusu 3
  • Znanstveno sledenje spanja
  • Celodnevno spremljanje SpO 2 4
  • 96 načinov vadbe

Oblikujte svojo pot do fitnesa

Odkrijte resnično eleganten način za spremljanje svojega zdravja in telesne pripravljenosti. S kombinacijo klasičnega pravokotnega videza z zmogljivimi športnimi načini in zdravstvenimi funkcijami vam HUAWEI WATCH FIT mini ponuja boljši način za doseganje vaših ciljev.

Lepota na kvadrat

Dosežite pravo eleganco oblike s klasičnim pravokotnim dizajnom HUAWEI WATCH FIT mini. Navdušite se nad elegantno zaobljenimi vogali in robovi rahlo zlatega kovinskega ohišja in dosežete brezčasno lepoto v pametni uri.

Vsak element je zasnovan z mislijo na okus in funkcijo. Tanka, a robustna ušesa ustvarjajo naravno poenostavljen videz, medtem ko se natančno oblikovana krona brezhibno integrira v celoto, za enostaven nadzor in brez napora.

Vizija v času

Čudež za vaše čute, 1,47-palčni zaslon na dotik AMOLED FullView na HUAWEI WATCH FIT mini predstavlja izjemen zaslon. Odločite se za klasični številčni številčnico ali izberite med 5 več vnaprej nameščenimi obrazi, od katerih je vsak primeren za različne načine življenja. Poleg tega si oglejte HUAWEI Watch Face Store 2 in izberite med več kot 300 dodatnimi obrazi.

Udobno vsestranski

Dajte svojemu zapestju udobje, po katerem hrepeni, in ga pritrdite za kakršno koli dejavnost s 3 različnimi naramnicami. Uživajte v razkošju usnja, ki ga poudari prefinjen dizajn ročnega dela, v Frosty White ali Mocha Brown. Ali pa za bolj energičen videz izberite trpežen, na alergije odporen fluoroelastomerni trak v privlačni taro vijolični barvi.

Zasnovan tako, da se prilega vam

S svojo nežno ukrivljeno zasnovo, oblikovano po obrisih vašega zapestja, in lahkim ohišjem iz aluminijeve zlitine se HUAWEI WATCH FIT mini prilega vašemu stanju in načinu gibanja.

Pojdi pametno, traja dlje

HUAWEI WATCH FIT mini ponuja neverjetnih 14 dni delovanja baterije za običajno uporabo in 10 dni za intenzivno uporabo. Ko vam baterija zmanjka, ni problema – dosežete 2 dni uporabe s samo 5-minutnim časom polnjenja prek magnetnega polnilnika. Življenje je prekratko, da bi ga vedno zmanjkalo.

 

 

 

Sledenje menstrualnega cikla

S HUAWEI WATCH FIT mini poskrbite za preprost koledar vašega menstrualnega ciklusa. Prejemajte diskretne, pravočasne opomnike, kdaj prihaja vaša menstruacija – za skrbnega, ustrežljivega prijatelja na zapestju.

TruSleep™ 2.0 Sledenje spanju

Uživajte v bolj kakovostnem spanju s TruSleep™ 2.0 na HUAWEI WATCH FIT mini. 4 različna stanja spanja – globok spanec, lahek spanec, REM in dremež – je mogoče slediti s 96 % boljšo natančnostjo. Poleg tega prejmite več kot 200 predlogov za izboljšanje spanja za 6 glavnih težav s spanjem.

Celodnevno spremljanje SpO 2

Ko je nasičenost krvi s kisikom SpO 2 nizka, lahko povzroči utrujenost, izgubo spomina in celo poškodbe možganov in srca. Zaradi teh razlogov boste želeli zagotoviti, da boste vedno ostali v varnem območju. HUAWEI WATCH FIT mini ima vgrajen sistem za zaznavanje SpO 2 , ki 24 ur na dan spremlja nasičenost krvi s kisikom. Če pade prenizko, ura vibrira, tako da si lahko vzamete čas, da zadihate in ponovno vzpostavite ravnotežje.

24/7 spremljanje srčnega utripa

Bodite v koraku s svojim srcem s tehnologijo za spremljanje srčnega utripa TruSeen™ 4.0. Zahvaljujoč natančni optični leči in obdelavi podatkov, ki temelji na umetni inteligenci, boste lahko natančno odčitali svoj srčni utrip 24 ur na dan, 7 dni v tednu in bili takoj opozorjeni, če preseže ali pod varno raven.

TruRelax™ Stres Monitoring

Pomirite te vsakodnevne strese. TruRelax™ spremljanje stresa vam omogoča, da veste, kdaj se vam stvari dogajajo, in vam omogoča uporabo vgrajenega vodnika za vadbo dihanja, da boste ves čas prizemljeni.

Pojdite v način aktivnosti

Izbirate lahko med do 96 različnimi načini vadbe v zaprtih prostorih in na prostem5. Poleg tega spremljajte svojo raven aktivnosti s 3 dnevnimi cilji aktivnosti – koraki, urami aktivnosti in zmerno do visoko intenzivnostjo – prek pisanih, privlačnih obročev.

 

Izdelajte vse

Med vadbo spremljajte svoj srčni utrip, porabljene kalorije in drugo, vključno z novo vadbo s skakalnico. Oglejte si vse svoje podatke, ki so shranjeni in jih je mogoče analizirati, v grafih, ki jih je enostavno brati, tako da lahko načrtujete svojo fitnes pot in določite cilje, ki vas navdihujejo.

Daljinski zaklop6

Uporabite funkcijo oddaljenega zaklopa za fotografiranje s kamero telefona in nikoli več ne izpustite skupinskih fotografij.

Nadzorujte glasbo7

Prevzemite nadzor nad svojo glasbo, ki se predvaja v telefonu prek HUAWEI WATCH FIT mini.

Obvestilo o klicu

Ko prejmete klic, na zapestju poglejte, kdo je .

Odgovor na takojšnje sporočilo7

Preveč zaseden, da bi sprejel klic? Takoj odgovorite s samodejnim sporočilom ali preprosto zavrnite klic, ne da bi morali zgrabiti telefon.

Na podlagi rezultatov laboratorijskih testov HUAWEI. Življenjska doba baterije je odvisna od dejanskih pogojev uporabe.
Običajna uporaba je 14 dni pod naslednjimi pogoji: vklopljeno spremljanje srčnega utripa in sledenje spanju; zaslon na kratko preverjen 200-krat, 50 sporočil, 6 klicev in 3 alarmni opomniki v 24 urah; vadite 30 minut na teden. Intenzivna uporaba je 10 dni pod naslednjimi pogoji: vklopljeno spremljanje srčnega utripa in vklopljen HUAWEI TruSleep™; zaslon na kratko preverjen 500-krat, 50 sporočil, 6 klicev in 3 alarmni opomniki v 24 urah; vadbo 60 minut na teden.

Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo ali regijo. Na voljo samo za Android 6.0 ali novejši in iOS 12.0 ali novejši. Nekatere številčnice ure je treba kupiti in niso na voljo v sistemu iOS.

Ni podprto, ko je povezan s telefonom iOS. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo ali regijo.

Nasičenost krvi s kisikom se nanaša na odstotek hemoglobina, nasičenega s kisikom, glede na celoten hemoglobin v krvi. Ta izdelek ni medicinski pripomoček in ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na regijo.

Kolesarjenje na prostem je podprto samo v telefonih z operacijskim sistemom EMUI 5.0/iOS 9.0 ali novejšim.

Podprto samo v telefonih z EMUI 8.1 ali novejšim.

Ni podprto, ko je povezan s telefonom iOS.

*Vse funkcije niso zasnovane niti za medicinsko uporabo niti za diagnosticiranje, zdravljenje, ozdravitev ali preprečevanje kakršne koli bolezni. Vse podatke in meritve je treba uporabiti samo za osebno referenco.

 

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Kompatibilnost
Android
SIM kartica
ne
Klici
samo prikazuje
Vodoodpornost
da
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 29 Mar 2024 12:51:50 GMT