Išči

WIKO telefon POWER U20 siv pametni telefon

ID: 695868
BREZ OBRESTI
139,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Velika 6000mAh baterija, AI Power

4 DNEVI Z 1 POLNJENJEM
S svojo 6000mAh baterijo, Power U20 zagotavlja4 dneve trajne moči s samo 1 polnjenjem*.

6,8-palčni zaslon HD +
VELIKO POTAPLJANJE V 0.5:9
Izkoristite prostor na zaslonu za večji pogled z velikim 6,8-palčnim zaslonom v ločljivosti HD +. Modern V oblika v formatu 20,5: 9 enostaven je za uporabo in vam daje brezmejno izkušnjo na močnem steklu Panda.


Izjemna zmogljivost in pomnilnik
Power U20 je opremljen s procesorjem MediaTek Helio G35 za večjo energetsko učinkovitost in zanesljivost. Nabor čipov octacore 2,3 GHz zagotavlja gladko in zmogljivo delovanje s sistemom Hyper Engine, ki je idealen za igre . 3 GB RAM-a omogoča hitrejši odzivni čas in hitrejše obnovitev aplikacij v ozadju. 64 GB notranjega pomnilnika in dodatna izbirna kartica 256 GB microSD za shranjevanje vaših najljubših aplikacij.

Trojna kamera z AI

13MP glavna leča deluje s sekundarno 2MP lečo in ustvarja učinek gladke zamegljenosti. Združjiv objektiv AI samodejno izboljšuje zajemanje svetlobe v okolju in varnostno kopira glavno kamero s samodejnim zaznavanjem scene.

ANDROID™ 11
Najnovejša različica Androida vam ponuja zmogljive nadzorne naprave, enostavnejše načine upravljanja pogovorov, nastavitve zasebnosti in še veliko več.

GUMB GOOGLE ASSISTANT
Z Googlovim pomočnikom lahko naredite več na poti. Preprosto upravljajte opravila in sezname o…

 

Velika 6000mAh baterija, AI Power 4 DNEVI Z 1 POLNJENJEM S svojo 6000mAh baterijo, Power U20 zagotavlja4 dneve trajne moči s samo 1 polnjenjem*. 6,8-palčni zaslon HD + VELIKO POTAPLJANJE V 0.5:9 Izkoristite prostor na zaslonu za večji pogled z velikim 6,8-palčnim zaslonom v ločljivosti HD +. Modern V oblika v formatu 20,5: 9 enostaven je za uporabo in vam daje brezmejno izkušnjo na močnem steklu Panda. Izjemna zmogljivost in pomnilnik Power U20 je opremljen s procesorjem MediaTek Helio G35 za večjo energetsko učinkovitost in zanesljivost. Nabor čipov octacore 2,3 GHz zagotavlja gladko in zmogljivo delovanje s sistemom Hyper Engine, ki je idealen za igre . 3 GB RAM-a omogoča hitrejši odzivni čas in hitrejše obnovitev aplikacij v ozadju. 64 GB notranjega pomnilnika in dodatna izbirna kartica 256 GB microSD za shranjevanje vaših najljubših aplikacij. Trojna kamera z AI 13MP glavna leča deluje s sekundarno 2MP lečo in ustvarja učinek gladke zamegljenosti. Združjiv objektiv AI samodejno izboljšuje zajemanje svetlobe v okolju in varnostno kopira glavno kamero s samodejnim zaznavanjem scene. ANDROID™ 11 Najnovejša različica Androida vam ponuja zmogljive nadzorne naprave, enostavnejše načine upravljanja pogovorov, nastavitve zasebnosti in še veliko več. GUMB GOOGLE ASSISTANT Z Googlovim pomočnikom lahko naredite več na poti. Preprosto upravljajte opravila in sezname opravil, ostanite v stiku, dobite odgovore in še več. Za začetek preprosto pritisnite in pridržite gumb Google Assistant. Rezultate potrjuje SmartViser, neodvisno strokovno podjetje, specializirano za testiranje naprav. ** ViserMark ocenjevanje življenjske dobe baterije je bilo potrjeno 28. 12. 20, SmartViser pa ga je od 15. 1. 21. uvrstil med TOP1 - Google, Android in Google Photos so blagovne znamke podjetja Google LLC.
Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17,3 cm (6,8")
Ločljivost zaslona
720x1600
Kapaciteta shrambe (GB)
64
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
3
Barva
siva
Ločljivost glavne kamere [MP]
13
Ločljivost sprednje kamere [MP]
5
Tip operacijskega sistema
Android 11
Tehnologija zaslona - gsm
IPS
Teža
215 g
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
3
Kapaciteta shrambe [GB]
64
Odklenjen za vse operaterje
da
Cached: Tue, 23 Apr 2024 08:34:41 GMT