Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaBaseus Crystal Tempered Glass Shatter-resistant 0,3 mm za iPhone 14 Pro Max (2 kosa)

Baseus Crystal Tempered Glass Shatter-resistant 0,3 mm za iPhone 14 Pro Max (2 kosa)

ID: 20605142
4,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Baseus Crystal Tempered Glass Shatter-resistant 0,3 mm za iPhone 14 Pro Max (2 kosa)

 

Baseus Crystal kaljeno steklo za iPhone 14 Pro Max (2 kom.)

Ali želite, da vaš iPhone ostane čim dlje v brezhibnem stanju? Opremite se s trdnim kaljenim steklom, ki bo vašo napravo zaščitilo pred praskami in mehanskimi poškodbami. Steklo se popolnoma prilega robom iPhone 14 Pro Max, poleg tega zagotavlja odlično kakovost slike 8K, zaradi debeline 0,3 mm pa je občutljivo na dotik. Prav tako ne vpliva na delovanje funkcije Face ID.

Impresivna vzdržljivost

Kaljeno steklo Baseus Crystal je izjemno odporno na praske in mehanske poškodbe. Izdelek učinkovito ščiti zaslon vašega iPhona, tako da vam ni treba skrbeti za škodo, ki bi jo povzročil udarec ali padec pametnega telefona. Brez skrbi lahko shranite tudi telefon skupaj s predmeti, kot so ključi.

Prilagojeno vašemu pametnemu telefonu

Baseus Crystal je bil zasnovan posebej za iPhone 14 Pro Max, uporaba CNC tehnologije pa je omogočila doseganje popolne oblike z natančnostjo do 20 μm. Zaradi tega je steklo ravno pravšnje velikosti in se tesno prilega robu pametnega telefona. Prednost ima tudi debelina 0,3 mm, kar zagotavlja visoko občutljivost na dotik. Izdelek ne vpliva na kakovost slike, zato lahko uživate v bogatih podrobnostih in živih barvah.

Zaščita brez meja

S tem izdelkom lahko zaščitite svoj iPhone, ne da bi žrtvovali druge prednosti, ki jih naprava ponuja. Steklo namreč ne vpliva na funkcijo Face ID, zato lahko brez težav odklenete telefon s pomočjo prepoznave obraza. Prednost je tudi poseben premaz, zaradi katerega na steklu ne ostanejo grdi prstni odtisi.

Vključeno

  • Kaljeno steklo x2
  • Montažni pribor
Proizvajalec Baseus
Model SGJC030302
Material Kaljeno steklo
Debelina 0,3 mm
Kompatibilnost iPhone 14 Pro Max 6,7"
Število vključenih kosov 2
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:56:18 GMT