Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaEtui Baseus Brilliance s tipkovnico za Ipad Pro 11" bel

Etui Baseus Brilliance s tipkovnico za Ipad Pro 11" bel

ID: 20605144
29,73 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 48.16 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Etui Baseus Brilliance s tipkovnico za Ipad Pro 11" bel

 

Ovitek s tipkovnico Baseus Brilliance za Ipad Pro 11" bel

Ustvarite udoben set za delo s tablico in etuijem za tipkovnico Baseus. Izdelek se hitro in učinkovito poveže z vašo napravo, ne da bi povzročal motnje. Etui ponuja visokokakovostne multifunkcijske tipke, ki bodo izboljšale vaše delo. Material etuija je lahek in koži prijazen. Poleg tega zagotavlja izjemno udobje in stabilnost, zahvaljujoč vgrajenemu stojalu.

Gladko tipkanje

Zahvaljujoč posebej oblikovani tipkovnici lahko uživate v urah udobnega in gladkega tipkanja. Baseus Brilliance zagotavlja popoln odboj tipk z vsakim pritiskom, kar vam omogoča hitrejše in natančnejše tipkanje. Poleg tega celotna vrsta bližnjičnih tipk podpira vaše najljubše dejavnosti, specifične za iOS, Android in Windows.

Premišljen dizajn

Izdelek je zasnovan tako, da nam zagotavlja maksimalno udobje. Odlikuje ga lahek in prenosen dizajn. Stabilnost zagotavlja vgrajeno stojalo. Izberite torbico Baseus Brilliance in uživajte v priročnosti, ki si jo želite!

Hitra povezava

Brezžična povezava zagotavlja neverjetno udobje uporabe brez zatikanja. Zdaj lahko tablični računalnik izklopite in vklopite z etuijem. Življenjska doba baterije omogoča 40h delovanja z enim polnjenjem. S kablom USB-C ga boste obnovili v samo 4h. Etui je opremljen z načinom mirovanja, ki se samodejno aktivira po 10 minutah neuporabe opreme. Uporabljene tehnološke rešitve bistveno izboljšajo udobje dela.

Vključeno:

  • Priročnik
  • Etui s tipkovnico
Proizvajalec Baseus
Ime Ovitek Baseus Brilliance s tipkovnico
barva Bela
Material TPU + PU
Dimenzije 254 x 200 x 21 mm
Utež približno 408 g
Število ključev 108
Namen Ipad Pro 11"
Cached: Thu, 25 Apr 2024 04:48:04 GMT