VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametna svetila, stikala in vtičnicePametno stikaloWOOX R4294 Smart Wifi pametni univerzalni IR daljinski upravljalnik

WOOX R4294 Smart Wifi pametni univerzalni IR daljinski upravljalnik

ID: 696587
20,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WOOX R4294 Smart Wifi pametni univerzalni IR daljinski upravljalnik

 

WOOX R4294 pametna univerzalna centralna enota za inteligentne inštalacije je nadomestek vseh daljinskih upravljanikov. Centralna postaja deluje z več kot 8000 napravami več kot 2000 znamk in je združljiva z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje in IFTTT.*
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).
Za delovanje pa vam ni potrebe kupovati hub-a zaradi tega ker, deluje s katerim koli usmerjevalnikom WiFi 2,4 GHz. S brezplačno aplikacijo WOOX Home lahko preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika upravljate naprave, jim ustvarite prizore za vklop/ izklop in še mnoge druge.

Na mizi neboste potrebovali več dalinjskega upravljanika, saj bo WOOX R4294 to vse nadomestil in omogočil nadzor infrardečih naprav preko priročne in brezplačne aplikacije WOOX Home na vašem mobilnem telefonu.

R4294 je opremljen z najboljšo infrardečo bazo podatkov podjetja Remotec, ki je znana po najboljši infrardeči kontrolni opremi na svetu. Vse naprave z infrardečim očesom povežete z novim WOOX R4294 in zaradi postavljene široke baze, bo hitro najdena naprava manj znane blagovne znamke, ki jo je mogoče povezati s to pametno univerzalno centralno enoto.

Avtomatizacija
Če želite hkrati vklopiti ali izklopiti več naprav ali če želite, da se določene naprave zaženejo ali izklopijo ob določenem času ali trenutku, nastavite zelo enostavno funkcijo avtomatizacije aplikacije WOOX Home, znane tudi kot "prizori ali scenes".

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 20 Apr 2024 05:29:30 GMT