Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeLED žarniceWOOX R5113 LED 20W zunanje senzor gibanja reflektorsko svetilo

WOOX R5113 LED 20W zunanje senzor gibanja reflektorsko svetilo

ID: 700806
25,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WOOX R5113 LED 20W zunanje senzor gibanja reflektorsko svetilo

 

WOOX R5113 pametni zunanji reflektor, s senzorjem PIR je edinstven način za zunanjo varnost.
Namestite reflektor R5113 na katero koli steno, garažo ali na drug predmet zunaj in priključite napajalni kabel Schucko na elektriko, priključite reflektor R5113 na svoje omrežje, z brezplačno aplikacijo WOOX Home na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Ustvarite najboljšo svetlobno izkušnjo na mestu, kjer uporabljate ta reflektor s senzorjem PIR. R5113, podprt s 1600 lumni, vam daje dovolj možnosti, da ustvarite zelo svetlo okolico, s prilagoditvijo svetlosti v aplikaciji WOOX Home pa lahko ustvarite idealno nastavitev osvetlitve, glede na vaše potrebe.

PIR senzor
Ko detektor gibanja PIR zazna gibanje, se bo LED reflektor samodejno hitro odzval; če ni gibanja, se luč samodejno ugasne. Poleg tega lahko LED reflektor deluje na več načinov, neprekinjeno VKLOP/IZKLOP, delovanje po č asovnih razporedih, avtomatizaciji ali glasovnem upravljanju.

LED reflektor s senzorjem PIR ima premični nosilec. To vam omogoča enostavno osvetlitev želene svetlobe na določen predmet / okolje. LED reflektor lahko enostavno pritrdite tudi na steno, s pomočjo premičnega nosilca. Zaradi tega je idealen za razsvetljavo izložb, razstavnih prostorov, stavb, površin, pa tudi za splošno zunanjo razsvetljavo.

Zaženite WOOX smart LED reflektor prek obstoječega domačega omrežja Wi-Fi, brez potrebe po ločenem hubu ali plačljivi naročninski storitvi.

WOOX R5113 podpira glasovni nadzor iz Amazon Alexa, Google Assistant in Siri.

WOOX zagotavlja najboljšo povezljivost našega reflektorja R5113 s senzorjem PIR, v primerjavi z drugimi reflektorji na današnjem trgu. V modul Wi-Fi smo vstavili modul Bluetooth, s katerim zagotovimo, da bo vaš a aplikacija WOOX Home na vašem pametnem telefonu hitreje odkrila reflektor in omogočila nemoten proces povezovanja, povezava Bluetooth pa deluje kot podrejena do končne povezave WiFi , to zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo in hitrejšo povezavo pri nastavitvi reflektorja v aplikaciji in omrežju WOOX Home.

Tehnične podrobnosti
Barva svetlobe
nevtralna bela, BELA
Svetilnost [lm]
1600
Vrsta luči
LED
Garancija v letih
2
Moč [W]
20
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:29:13 GMT