VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametna svetila, stikala in vtičnicePametno stikaloWOOX R6079 Smart Wifi dvosmerna pametna zunanja vtičnica

WOOX R6079 Smart Wifi dvosmerna pametna zunanja vtičnica

ID: 20311677
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WOOX R6079 Smart Wifi dvosmerna pametna zunanja vtičnica

 

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema 16A vtičnicama tipa F, ki ju je mogoče upravljati posamično ali skupinsko, v brezplačni aplikaciji WOOX Home. Opremljen z mat črno in robustno obdelavo, je ta močan dodatek k vsakemu vrtu ali zunanji površini.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica R6079 ima sistem z več nosilci, ki vam ponuja najboljše iz obeh možnosti namestitve na prostem. Priloženi zatič lahko privijete, da R6079 vtaknete v pesek, blato ali travo ali pa privijete nogo, s 4 luknjami za vijake, tako da lahko R6079 stoji sam in ga lahko privijete na steno, na kamnit podest ali pa na leseno ploščad.

Prenos električne energije na R6079 poteka prek vhodnega kabla za izmenični tok, ki je že priložen izdelku, in sicer 140 cm dolg ??kabel tipa H07RN-F 3G1,5 mm2, na koncu pa vtič tipa F, Schucko, ki ga lahko vstavite v katero koli stensko vtičnico ali podaljšek.

Pokrovi, ki ščitijo vtičnice pred vlago, so opremljeni z vzmetmi, ki v vsakem trenutku zagotavljajo tesno namestitev, z vtiči v vtičnicah ali brez vtičev v vtičnicah.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema vtičnicama za izmenični tok, ki ju je mogoče upravljati ločeno ali skupaj in nudi prilagodljivo rešitev za napajanje zunanje opreme. Upravljate ga lahko z aplikacijo WOOX Home na daljavo ali z enostavnimi glasovnimi ukazi, kot je; "Hej Google, izklopi vrtno vtičnico." R6079 podpira glasovno upravljanje Amazon Alexa, Google Assistant in Siri.

Zaženite dvostransko zunanjo vtičnico WOOX prek obstoječega domačega omrežja Wi-Fi brez potrebe po ločenem hubu ali plačljivi naročnini.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Način povezave
brezžični
Cached: Fri, 19 Apr 2024 19:38:07 GMT