Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeSlušalke OneOdio Fusion A70 zlate

Slušalke OneOdio Fusion A70 zlate

ID: 20636390
80,65 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Slušalke OneOdio Fusion A70 zlate

 

Slušalke Oneodio Fusion A70 zlate

Iščete slušalke, ki bodo poleg poslušanja glasbe na telefonu služile tudi kot profesionalna DJ oprema? Slušalke OneOdio bodo odlična izbira! S posebnimi avdio kabli jih lahko povežete ne le s pametnim telefonom in tablico, ampak tudi z zvočniki ali kitaro. Ne marate zamotanih kablov? Tudi ta težava bo izginila, zahvaljujoč možnosti brezžične povezave opreme. Poleg tega pa bodo zaradi odličnega dizajna tudi udobne za uporabo.

Več možnosti povezovanja

Slušalke OneOdio imajo več možnosti povezave. Z enim 3,5 mm do 6,35 mm kablom jih lahko enako povežete s prenosniki, tablicami in telefoni, pa tudi z električno kitaro, AMP ali avdio vmesniki. Poleg tega bo posebna tehnologija dvema osebama omogočila istočasno poslušanje iste glasbe na dveh različnih napravah. Ste naveličani zamotanih kablov? Z možnostjo brezžičnega povezovanja slušalk prek Bluetooth 5.2 lahko pozabite na to težavo!

Dolg delovni čas

Če slušalke povežete preko namenskega kabla, jih lahko uporabljate brez omejitev. Če izberete brezžično povezavo, lahko uživate v njihovem dolgem delovanju, do 50 ur. To imajo zaradi velike Li-ion baterije s kapaciteto 950 mAh. Zaradi tega so idealna oprema za profesionalnega DJ-ja.

Odlična kvaliteta

Slušalke OneOdio A70 vam bodo zagotovile odličen zvok pri vsaki povezavi. Ko izberete žično povezavo, lahko vtič zaklenete, da se ne bo izklopil v najmanj primernem trenutku. Še več, priročni gumbi na strani slušalk vam omogočajo udobno uporabo. Opremljeni so tudi s tehnologijo za zmanjšanje hrupa, tako da lahko sogovornik, ko telefonirate, sliši vsako besedo, ki jo izgovorite.

Udobna uporaba

Slušalke A70 so bile ustvarjene z mislijo na udobje. Naglavni trak je nastavljiv, tako da lahko opremo prilagodite svoji glavi. Še več, ušesne školjke lahko poljubno zasukate pod kotom 90 stopinj, celotno opremo pa lahko zložite. Za boljše shranjevanje in transport uporabite torbo, ki je priložena kompletu. Prav tako vam ni treba skrbeti za dolgotrajno nošenje slušalk, saj so njihove ušesne školjke zelo mehke, zaradi česar so zelo udobne za uporabo.

Vključeno

  • A70 slušalke
  • 6,35 mm do 3,5 mm kabel x 1
  • 3,5 mm avdio kabel x 1
  • USB kabel za polnjenje x 1
  • Navodila za uporabo
  • Mošnjiček
Producent OneOdio
Model A70
Povezljivost Avdio kabel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Čas brezžičnega delovanja Do 50 ur
Baterija Li-ion, 950 mAh
barva zlato
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
računalnik
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 25 Apr 2024 02:07:45 GMT