Išči

Brezžični polnilec UGREEN CD245, 15W (bel)

ID: 20633223
62,33 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 83.50 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžični polnilec UGREEN CD245, 15W (bel)

 

Brezžični polnilec UGREEN CD245

Uživajte v hitrem polnjenju vaših naprav in ne izgubljajte časa s povezovanjem kablov. Brezžični polnilnik UGREEN CD245 ima do 15 W moči in široko združljivost. Močna magnetna privlačnost zagotavlja potrebno stabilnost naprav, ki so na njej. Izdelek zagotavlja varnost uporabe, je tudi izredno lahek in prenosljiv – vedno ga imate pri sebi.

Široka združljivost - hitro polnjenje

Polnilec je združljiv z večino pametnih telefonov in slušalk, ki podpirajo brezžično polnjenje. Z njegovo pomočjo lahko preprosto napolnite svoj iPhone, Xiaomi, Samsung ali Huawei in celo AirPods. Njegova moč doseže do 15W. Uporabite ga lahko tudi za hitro polnjenje vašega iPhone 12 z do 7,5 W. Opomba: adapter PD ni priložen.

Močna magnetna privlačnost

Zahvaljujoč vgrajenim magnetom polnilec zagotavlja izjemno stabilnost napolnjenih naprav – ni vam treba skrbeti, da bi vaš pametni telefon odpadel in se poškodoval. Tako lahko med polnjenjem udobno igrate igre ali gledate serije. Še več, CD245 se na primer samodejno popolnoma prilagodi iPhonu 12, da zagotovi optimalno in varno polnjenje.

Varen za uporabo

Polnilec UGREEN CD245 ne zagotavlja le hitrega polnjenja, ampak tudi varno uporabo. Med drugim je bil opremljen z učinkovito zaščito pred kratkim stikom, prenapolnjenostjo in pregrevanjem. Zaznava tudi tujke. Vse to pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi ga poškodovali. Varne bodo tudi napolnjene naprave.

Enostaven transport in shranjevanje

Skladiščenje in morebiten transport polnilca ni problem. Naprava je izjemno lahka in kompaktna. Njegove dimenzije so le 5,9 x 5,9 x 0,6 cm. V vaši torbici ali nahrbtniku ne bo zavzel veliko prostora. Polnilnik ima tudi kabel USB-C, tako da vam ni treba nositi dodatnih kablov. Ko je ne uporabljate, jo lahko preprosto zvijete v rolo – tako bo naprava zavzela še manj prostora.

Znamka UGREEN
Model CD245
Moč Do 15 W
Vmesnik USB-C
Dimenzije 5,9 x 5,9 x 0,6 cm
barva Bela
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Thu, 18 Apr 2024 15:00:22 GMT