Išči

XIAOMI Mi 2 PRO pametni stoječi ventilator

ID: 701104
108,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 26.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Brezžični talni in namizni ventilator za vse prostore in okolja
Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro je brezžični in prenosni ventilator, ki deluje tako doma kot na ladji ali v prikolici. Ker baterija zdrži do 18 ur, se vam ni treba prilagajati na to, da imate na voljo električno vtičnico. Ta ventilator se vam bo prilagodil. Indikator baterije kaže, kdaj je čas za polnjenje, magnetna polnilna postaja pa se po končanem polnjenju sama izklopi. Ta prenosni ventilator je enostaven za prenašanje in premikanje brez oviranih žic. Višino ventilatorja lahko preprosto in enostavno nastavite s pritiskom na gumb, kar vam olajša delo, če imate manj prostora ali morda delate za mizo. Preprosto dobite dva ventilatorja v enem in lahko preklapljate med talnim in namiznim ventilatorjem, kadar koli želite.

 

Bolj naraven vetrič z dvojnimi, posebej oblikovanimi lopaticami ventilatorja
S posebej zasnovanimi dvoslojnimi lopaticami ventilatorja dobite naravni vetrič, ki je izjemno udoben in vas ohladi, ko je najbolj vroče. V primerjavi z običajnimi lopaticami ventilatorja so te v obliki kril in imajo dve plasti, ki delujeta pri različnih hitrostih, zato pretok zraka pokriva velike površine in piha bolje kot v naravi. Izbirate lahko med standardnim prezračevanjem, naravnim vetrom ali bolj specifično hitrostjo, odvisno od vaših želja, tako da dobite točno takšno, kot želite. Če želite ohladiti večji prostor, lahko uporabite funkcijo vrtenja, ki se premika pod kotom 140° in pokriva večje površine. Razdalja 14 m prav tako zagotavlja, da veter doseže vse člane družine. Za še večjo natančnost je mogoče pihalnik nagniti pod kotom 39° navzgor in navzdol. Ko želite pihalnik očistiti, ga lahko preprosto razstavite in obrišete.

Tih in energetsko varčen ventilator za popoln spanec
Ventilator ima motor BLDC, ki je energetsko zelo učinkovit in ima dolgo življenjsko dobo, zato je zelo dobra naložba. Poleg tega je približno 25 % učinkovitejši od motorja na izmenični tok in je zasnovan tako, da vam zagotavlja najboljši možni pretok zraka kar se da tiho. Do 28,1 dB, kar je tišje kot v knjižnici, kjer so ravni zvoka običajno od 30 do 40 dB. Dobro se prilega spalnici, zlasti ko so poletne noči zelo vroče in je spanje oteženo ter se zbudite prepoteni in mlahavi. Da bi dobili svež veter, vam ni treba več odpirati okna v spalnici in tvegati, da vas bo motil hrup zunaj. Ta ventilator zagotavlja stalen in udoben pretok zraka vso noč.

Več svobode z glasovnim upravljanjem in aplikacijo Mi Home
Poleg tega, da vam omogoča več svobode, saj je brezžičen in prenosen, ga lahko upravljate tudi s priloženo aplikacijo ali glasovnim upravljanjem. Zavihek podpira dva najpogostejša glasovna upravljalca, Google Assistant in Alexa. Nikoli več vam ne bo treba prekiniti opravil, da bi ga vklopili ali spremenili hitrost. Dovolj je, da zakričite ukaz, in tudi zavihek uboga vaše ukaze. Aplikacijo lahko uporabite tudi, če niste v bližini ventilatorja. Če na primer sedite v vročem avtobusu na poti domov iz službe, lahko že zdaj z aplikacijo sprožite ventilator, da se boste vrnili domov v prijetno ohlajeno stanovanje. Z aplikacijo je lahko povezana več kot ena oseba in če imate majhne otroke, lahko vklopite otroške ključavnice, da se izbrane nastavitve ne spremenijo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Časovnik
da, da
Nagib
da, da
Število hitrosti
4
Vrsta ventilatorja
stoječi
Moč [W]
24
Število različnih hitrosti
4
Cached: Wed, 24 Apr 2024 15:16:48 GMT