Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeXiaomi MI True Wireless slušalke

Xiaomi MI True Wireless slušalke

ID: 672686
38,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brezžične slušalke podjetja Xiaomi True proizvedejo odlično kakovostjo zvoka za glasbo in klice. Enostaven nadzor na dotik vam omogoča prostoročno sprejemanje klicev in tako lahko ostanete osredotočeni na vadbo, vožnjo itd. Ergonomsko oblikovane ušesne slušalke z dvema velikostma čepkov za ušesa naredijo Airdots Youth super udobne in primerne za celodnevno uporabo. Vrhunski zvok Uživajte v močnih basih in eksplozivnem zvoku z Xiaomi slušalkami. Magnetni gonilniki zagotavljajo vrhunsko frekvenčno odzivnost, izboljšan čip mikrofona pa prinaša zelo jasne stereo klice. Samodejna povezava Ko slušalke  povežete s svojo napravo, se bodo samodejno ponovno povezale vsakič, ko je naprava na voljo. Po 30 minutah neaktivnosti se tudi ušesne plošče samodejno izklopijo. Polnilni etui Elegantni polnilni etui doda dodatno moč in ohrani Xiaomi slušalke zaščitene pred prahom in praskami, ko jih ne uporabljate. Kompaktna zasnova etuija omogoča zelo enostavno prenašanje. Upravljanje na dotik Sprejmite in zavrnite klice, začasno ustavite ali predvajajte glasbo, prilagodite glasnost z dotikom na ušesne slušalke. Lastnosti: - Bluetooth: v5.0 - Doseg Bluetooth: 10m - Mikrofon - Velikost gonilnika: 7,2 mm - frekvenčni odziv: 20Hz-20kHz - Predvajanje: do 4h - Čas pripravljenosti: do 150h - Čas polnjenja: do 2,5h - Kapaciteta baterije za slušalke: 43mAh - Kapacite…

 

Brezžične slušalke podjetja Xiaomi True proizvedejo odlično kakovostjo zvoka za glasbo in klice. Enostaven nadzor na dotik vam omogoča prostoročno sprejemanje klicev in tako lahko ostanete osredotočeni na vadbo, vožnjo itd. Ergonomsko oblikovane ušesne slušalke z dvema velikostma čepkov za ušesa naredijo Airdots Youth super udobne in primerne za celodnevno uporabo.

Vrhunski zvok

Uživajte v močnih basih in eksplozivnem zvoku z Xiaomi slušalkami. Magnetni gonilniki zagotavljajo vrhunsko frekvenčno odzivnost, izboljšan čip mikrofona pa prinaša zelo jasne stereo klice.

Samodejna povezava

Ko slušalke  povežete s svojo napravo, se bodo samodejno ponovno povezale vsakič, ko je naprava na voljo. Po 30 minutah neaktivnosti se tudi ušesne plošče samodejno izklopijo.

Polnilni etui

Elegantni polnilni etui doda dodatno moč in ohrani Xiaomi slušalke zaščitene pred prahom in praskami, ko jih ne uporabljate. Kompaktna zasnova etuija omogoča zelo enostavno prenašanje.

Upravljanje na dotik

Sprejmite in zavrnite klice, začasno ustavite ali predvajajte glasbo, prilagodite glasnost z dotikom na ušesne slušalke.

Lastnosti:

- Bluetooth: v5.0
- Doseg Bluetooth: 10m
- Mikrofon
- Velikost gonilnika: 7,2 mm
- frekvenčni odziv: 20Hz-20kHz
- Predvajanje: do 4h
- Čas pripravljenosti: do 150h
- Čas polnjenja: do 2,5h
- Kapaciteta baterije za slušalke: 43mAh
- Kapaciteta polnilne škatle: 300mAh
- Vrata za polnjenje: microUSB
 
V škatli:
- 1 x slušalke Xiaomi True 
- 1 x etui za polnjenje
- 1 x microUSB polnilni kabel
- 2 x par ušesnih vložkov
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
MP3
Barva
bela
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
žične (3,5 mm)
Garancija v letih
1
Žična/brezžična tehnologija
brezžična
Vrsta slušalke
ušesna
Vrsta zvoka
stereo
Cached: Thu, 25 Apr 2024 05:44:20 GMT