VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL bež pametna ura

ID: 20410090
84,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 4 ponudbe od 84.26 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Xiaomi pametna zapestnica

 

Novost prihaja izdelana iz polikarbonata ter zaobljenimi kovinskimi robovi. Na zadnji strani se nahajajo trije optični senzorji ter kontakt za magnetno polnjenje, celotna zasnova nove ročne lepotice znaša pičlih 32g, uporabnikom pa je na voljo v dveh elegantnih barvnih različicah – grafitno sivi ali ​​svetlo zlati.
Da boste lažje izrazili svoj stil je zapestnica zasnova z preprostim pritiskačem tako omogoča enostavno zamenjavo paščka.
Le-ta je matiran in enostaven za čiščenje in vzdrževanje.
NCVM premaz pa poskrbi za udobno uporabo brez neprijetnega draženja. Za boljši dostop do vsebin in informacij prihaja Mi Band 7 Pro obogatena z instinktivnim vmesnikom ter 1,64-palčnim AMOLED barvnim zaslon ločljivosti 280 × 456 slikovnih pik, 326PPI gostoto ter 2.5D ukrivljeno kaljenim steklom tako je sedaj na zaslonu vidnih več uporabnih informacij, ikone pa so pri tem prikazane v dveh stolpcih.
Zaslon je obogaten tudi z svetlobnim senzorjem tako bo samodejno prilagodi svetlost vašemu vidu, vse kar morate pri tem storiti je, da dvignete zapestje in zaslon se bo takoj odzval. V sklopu same nadgradnje vam verzija Pro ponuja tudi do 150 novih, prilagodljivih izgledov številčnice ter tako boljšo personalizacijo same naprave.
Dodelana verzija Pro omogoča sledenje za kar 110 vrst športne vadbe in podpira samodejno prepoznavanje pri 14-ih različnih vrstah dejavnosti. Pri tem jo bomo brez težav lahko uporabljali tudi v vodi in pri vodnih aktivnostih saj je vodotesna vse do globine 50-ih metrov.
Pomembno nadgradnjo pri novi verziji predstavlja vgrajeni GNSS, ki ga je mogoče sinhronizirati s telefonom ali uporabljati samostojno s čimer boste imeli sledenje in pregled nad opravljeno razdaljo na voljo neposredno na zapestnici. Poleg športnih funkcij vam visoko natančen senzor omogoča 24-urno spremljanje srčnega utripa, za večji pregled nad vašim zdravstvenim stanjem vam je na voljo tudi dodelano tipalo za merjenje nivoja kisika v krvi (SpO2) ter pametno opozorilo v primeru, da vrednost le-tega pod 90%.
Uporaba nove Mi band 7 Pro zajema tudi pametno analizo spanca s podrobnim poročilom o globokem spancu / lahkem spancu in fazah REM, poleg navedenega pa je tu še: merjenje ravni stresa, vodene dihalne vaje, sledenje menstrualnega cikla, klasični pedometer ter ostale priljubljene funkcije, ki vam nudijo vpogled v vaše zdravstveno stanje. Xiaomi je tudi tokrat poskrbel za impresivno življenjsko dobo baterije. Proizvajalec tako navaja, da vam bo Mi Band 7 Pro omogočila avtonomijo za kar 12 dni običajne uporabe oziroma za do 7 dni pri aktivni uporabi vključno z aktiviranim GPS-om.

Tehnične podrobnosti
SIM kartica
ne
Klici
samo prikazuje
Obvestila
samo prikazuje
Vodoodpornost
da
GPS
da
Vgrajen mikrofon
ne
Barva
bež
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:49:49 GMT